Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Survivor: Η selfie που έβαλε φωτιά στο ίντερνετ!

Survivor: Η selfie που έβαλε φωτιά στο ίντερνετ!

Λίγο πριν από το grande finale του Survivor και μια φωτογραφία του Γιώργου Αγγελόπουλου με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη έβαλε φωτιά στα social media.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης πόζαραν για μια selfie στο ταξίδι τους στην Κούβα και γκρέμισαν τα social media, με τις θαυμάστριες των δύο παικτών να εκθειάζουν τα δύο φαβορί για την κατάκτηση του Survivor. Από την αρχή του Survivor Ντάνος και Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, που ήταν συμπαίκτες στην ομάδα των μαχητών στο πρώτο αγώνισμα, είχαν ξεχωρίσει για τη δυναμική τους, χαρίζοντας σημαντικές νίκες στην ομάδα των διασήμων και των μαχητών αντίστοιχα.

Η αγωνιστική τους παρουσία τους χάρισε μάλιστα και την παρουσία τους στον ημιτελικό του Survivor, με Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και Γιώργο Αγγελόπουλο να κερδίζουν τις δύο ατομικές ασυλίες στα τελευταία αγωνίσματα που γυρίστηκαν στον Άγιο Δομίνικο. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος θα βρεθεί μαζί τους στον ημιτελικό μετά από ψηφοφορία του κόσμου, που έδειξε την προτίμησή του στο πρόσωπό του όταν βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο.

Σύμφωνα με τα στατιστικά, ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχε 183 νίκες σε 301 αγώνες, ενώ ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, που έμεινε και λίγο καιρός εκτός Survivor λόγω του τραυματισμού του στο σοβαρό τροχαίο, έκανε 150 νίκες σε 253 αγώνες. Με μικρή διαφορά ακολουθεί και ο τρίτος παίκτης του ημιτελικού Κωνσταντίνος Βασάλος και συγκεκριμένα με 144 νίκες σε 264 αγώνες.

Λίγες ώρες πριν από τον ημιτελικό όπου Γιώργος Αγγελόπουλος, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης και Κωνσταντίνος Βασάλος θα διεκδικήσουν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό, οι δύο παίκτες που ταξίδεψαν στην Κούβα γκρέμισαν τα social media με μια selfie τους. Οι δύο παίκτες ταξίδεψαν στην Αβάνα και απολαύσαν για πρώτη και τελευταία φορά ένα έπαθλο μαζί σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα, με πολλές πλάκες και πειράγματα. Γνώρισαν τι θα πει κουβανέζικη διασκέδαση ενώ δεν έχασαν την ευκαιρία να φλερτάρουν με τουρίστριες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

 

Χορός ταξίδι και φαγητό το #‪SurvivorGr‬ τελειωσε με τον καλύτερο τρόπο

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece) στις

Διαβάστε επίσης:

Τρέιλερ Survivor 4/7: Χαμός! Όλοι οι παίκτες στον ημιτελικό!

Survivor: Η αποχώρηση του Αναγνωστόπουλου και το “πέσιμο” Ντάνου και Μάριου σε καυτές τουρίστριες [vids]

Survivor – Βαλαβάνη: Για ποιον έκανε καρδούλες στην άμμο [vids]

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε