Media

Survivor: Σοκάρουν οι εικόνες από το τροχαίο! [vids, pic]

Εικόνες από το βαν που μετέφερε τους μαχητές μετά το τροχαίο είδαν το "φως" της δημοσιότητας, μετά το επεισόδιο με τις περιγραφές των μαχητών για το ατύχημα που συγκλόνισε το Survivor.

Στις φωτογραφίες που εξασφάλισε ο Alpha και η εκπομπή Happy Day φαίνεται το τρακαρισμένο βαν μετά το τροχαίο που οδήγησε στην αναγκαστική αποχώρηση της Ειρήνης Κολιδά από το Survivor μετά τον τραυματισμό της. Ο συμπαίκτης της Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης παρά τον τραυματισμό του και το γεγονός πως θα χρειαστεί να μείνει εκτός για πάνω από 1 μήνα παραμένει στον Άγιο Δομίνικο και θα συνεχίσει στο Survivor.

Το σοκαριστικό τροχαίο, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΙ, έγινε όταν ένα αυτοκίνητο στην προσπάθειά του να αποφύγει τη σύγκρουση με άλλο όχημα πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με το βαν που μετέφερε τους παίκτες της ομάδας των μαχητών.

Η ισορροπία πλέον αλλάζει για τις δύο ομάδες, καθώς αναμένονται μετακινήσεις από την ομάδα των διασήμων σε αυτή των μαχητών. Αυτό θα αλλάξει τα δεδομένα στο παιχνίδι, δεδομένου ότι είχαν ήδη σχηματιστεί παρέες και στις δύο ομάδες. Μια ακόμα ανατροπή που έρχεται να αλλάξει τα όσα θεωρούνταν δεδομένα πριν μάλιστα την τελική ένωση διασήμων και μαχητών.

Θα προηγηθεί ωστόσο ένα αγώνισμα επάθλου φαγητού σε πιο ήπιους τόνους, καθώς τραυματίστηκαν οι περισσότεροι παίκτες της ομάδας των μαχητών, ενώ δεν πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη αποχώρηση λόγω των δυσάρεστων εξελίξεων με τον τραυματισμό της Ειρήνης Κολιδά και του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα
Πανικός στο «Τιρκουάζ Χαλί» της Eurovision με χειρονομίες κατά του Ισραήλ - «Θα σας κόψουμε τον λαιμό»
H Δημόσια Ραδιοτηλεόραση του Ισραήλ υπέβαλε καταγγελία στην Αστυνομία της Ελβετίας και στην EBU αφού νεαροί έκαναν χειρονομίες που υποδηλώνουν σφαγή και έφτυσαν την ισραηλινή αποστολή
H Γιουβάλ Ραφαέλ, που εκπροσωπεί το Ισραήλ, κάνει χειρονομίες κατά τη διάρκεια της τελετής «Τιρκουάζ χαλί» του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision στη Βασιλεία 10