Media

Survivor spoiler: Ανατροπή στον τελικό! Ποιος φεύγει!

Λίγες ημέρες πριν από τον μεγάλο τελικό του Survivor και οι διαρροές δεν έχουν τέλος για την τετράδα που θα διεκδικήσει το μεγάλο έπαθλο.

Μετά την αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, Γιώργος Αγγελόπουλος, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Κωνσταντίνος Βασάλος, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης και Γιάννης Σπαλιάρας είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα για να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στον τελικό του Survivor.

Στο τελευταίο αγώνισμα ο Κωνσταντίνος Βασάλος κέρδισε σε συνεργασία με τη μητέρα του το μεγαλύτερο έπαθλο που είχε δοθεί μέχρι σήμερα στο Survivor. Στο κουίζ ερωτήσεων που έπρεπε να δώσουν τις ίδιες απαντήσεις με τις μητέρες τους, ο Κωνσταντίνος Βασάλος διέπρεψε με 11 σωστές απαντήσεις. Αγωνίστηκε έτσι με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο σε έναν ιδιαίτερο στίβο μάχης για μια ακόμα φορά στα τυφλά, κερδίζοντας τον συμπαίκτη του από τους μαχητές.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μάλιστα, που πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του, αποκάλυψε ότι θα χαρίσει το πολυτελές αυτοκίνητο στη μητέρα του Αλίκη επειδή χάρη σε εκείνη έφτασε στον τελικό. Δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει το έπαθλο που κέρδισε, δίνοντας συγχαρητήρια στον Κώστα Αναγνωστόπουλο.

Οι παίκτες θα τα δώσουν όλα για να πάρουν στο επόμενο αγώνισμα για την πρώτη ασυλία, με τον Σάκη Τανιμανίδη να τους ανακοινώνει πως οι δύο που θα κερδίσουν το κολιέ θα πάνε απευθείας στον ημιτελικό του Survivor. Εκτός από την ατομική ασυλία και την πρόκρισή τους στον ημιτελικό, οι δύο παίκτες θα ταξιδέψουν και στην Κούβα.

Οι εξελίξεις και οι ανατροπές λίγο πριν από τον μεγάλο τελικό του Survivor δεν έχουν τέλος, με τα spoiler να θέλουν αποχώρηση μαχητή και τον Γιάννη Σπαλιάρα να εξασφαλίζει το εισιτήριο για το grande finale του ριάλιτι επιβίωσης, μπαίνοντας στην τελική τετράδα. “Η τελευταία μου πληροφορία είναι ότι ο Σπαλιάρας είναι τετράδα. Φεύγει ένας από τους μαχητές. Έχω και την πληροφορία ποιος φεύγει, αλλά δεν θα το πω”, είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας στην εκπομπή “Ελένη”.

Σύμφωνα με τις διαρροές, που μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, από το Survivor φέρεται να αποχωρεί ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Γιάννη Σπαλιάρα να συνεχίζουν στην τελική φάση του Survivor. Τις προηγούμενες ωστόσο μέρες ακουγόταν και το όνομα του Κωνσταντίνου Βασάλου και του Γιάννη Σπαλιάρα για αποχώρηση, οπότε μένει να αποκαλυφθεί τι πραγματικά ισχύει.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Ο “ναυαγός” Ντάνος και το αυτοκίνητο στα χέρια του Βασάλου [vids]

Tρέιλερ Survivor: Μετά το αυτοκίνητο, ταξίδι στην Κούβα!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Το Πάντειο, το pole dancing και το Survivor

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Η φαντασμαγορική βραδιά του μεγάλου τελικού του The Voice - Οι αγκαλιές των coaches και τα στατιστικά του Γιώργου Καπουτζίδη
Όπως κάθε χρόνο λοιπόν, έτσι και φέτος, ο Γιώργος Καπουτζίδης, ανέλαβε να «πειράξει» ελαφρώς τους τέσσερις κριτές, ενώ για το 2025, φρόντισε να βγάλει ορισμένα στατιστικά
The Voice
Την Κυριακή η παρουσίαση των 28 υποψήφιων συμμετοχών για την φετινή Eurovision στην εκπομπή «Sing for Greece»
Στις 4 Ιανουαρίου, από τις 19:00 έως τις 22:00, μας συστήνονται καλλιτέχνες και οι ιστορίες πίσω από τις συμμετοχές, σε μια εκπομπή γεμάτη μουσική, συνεντεύξεις, backstage στιγμές και πολλές εκπλήξεις
Eurovision
Θανάσης Πάτρας για Κατερίνα Καινούργιου – Μαίρη Συνατσάκη: «Αφορά αυτές τις δύο, ας το έλυναν μεταξύ τους»
«Δεν μπορεί να λέμε ότι οποιοσδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή, θεωρήσει ότι είναι έτοιμος να πει κάτι, δικαιούται να το πει για οτιδήποτε άλλο και δεν δικαιούται να το πει τώρα η Μαίρη για την Κατερίνα» λέει ο Θανάσης Πάτρας
Θανάσης Πάτρας