Τα ‘πήρε η Μικαέλα Φωτιάδη στο My Style Rocks! Η βαθμολογία που την έκανε να ξεσπάσει…

Μένει να δούμε αν θα συνεχιστεί στο My Style Rocks η συγκεκριμένη κόντρα…

Σε μια αμήχανη στιγμή, μάλλον, ήρθε στο My Style Rocks η Μικαέλα Φωτιάδη το απόγευμα της Τρίτης με αφορμή τη βαθμολογία που δέχθηκε από τις συμπαίκτριες της. Ειδικότερα, το 2 που έλαβε από την Έρη Λώλη!

“Γενικά τα δυάρια η Έρη τα ρίχνει… Είναι λίγο αυστηρή σε αυτό είναι η αλήθεια… Γενικά, βάζεις εύκολα δύο” τόνισε χαρακτηριστικά η διαγωνιζόμενη του ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ όταν βρέθηκε πλάι στην Κατερίνα Στικούδη. “Και την προηγούμενη εβδομάδα είχα τον μεγαλύτερο βαθμό και άκουσα τα καλύτερα λόγια, εσύ μου είχες βάλει πάλι δύο”!

Με τη σειρά της, όμως, η Έρη Λώλη απάντησε πως “βάζω εύκολα και 4 και 5! Και 3 και 1 έχω βάλει! Όλα εύκολα τα βάζω! Αυτή είναι η κρίση η δική μου… Όπως δεν έχω κανένα θέμα να κρίνουν και εμένα την ίδια αυστηρά οι συμπαίκτριες μου, θεωρώ πως και αυτές δεν έχουν θέμα να τις κρίνω αντικειμενικά”.

“Δεν είπα ότι έχω θέμα, είπα ότι εσύ έχεις θέμα γενικά με το 2! Σε μένα, τουλάχιστον, έχεις βάλει πολλές φορές δύο” επανήλθε με νόημα η Μικαέλα Φωτιάδη.

Δείτε το βίντεο

Κατηγορίες Media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Media Τελευταίες ειδήσεις

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος απαντά για τον Γιάννη Πλούταρχο – “Όχι, δεν θα τον δείτε στην εκπομπή”

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος απαντά για τον Γιάννη Πλούταρχο – “Όχι, δεν θα τον δείτε στην εκπομπή”

Δηλώσεις παραχώρησε στους δημοσιογράφους ο Σπύρος Παπαδόπουλος ο οποίος μίλησε τόσο για το σποτ που είχε κάνει για τον κορονοϊό ενώ απάντησε και για τον ... Διαβάστε περισσότερα
Αυτός είναι ο λόγος που η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν θα πάει ποτέ στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου

Αυτός είναι ο λόγος που η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν θα πάει ποτέ στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου

Η εξομολόγηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Με αφορμή κάποιες δηλώσεις που έκανε ο Σπύρος Παπαδόπουλος, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποφάσισε να προχωρήσει σε μια δημόσια εξομολόγηση στον ... Διαβάστε περισσότερα