Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Τα σχέδια του ΑΝΤ1 για διεθνείς παραγωγές

Τα σχέδια του ΑΝΤ1 για διεθνείς παραγωγές

Συνάντηση κορυφής ήταν αυτή που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη βδομάδα στο Μαυροβούνιο, αφού σε αυτή συμμετείχαν οι 100 σημαντικότερες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιανατολικής Ευρώπης. Στη συνάντηση αυτή παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων προσωπικότητες και από την πολιτική ηγεσία της περιοχής, όπως οι πρωθυπουργοί της Σερβίας, της Βοσνίας, του Μαυροβουνίου, καθώς και δεκάδες υπουργοί.

Κεντρικός ομιλητής μάλιστα σε αυτή την τόσο σημαντική συνάντηση ήταν ο αντιπρόεδρος του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ Θοδωρής Κυριακού, αφού ο ελληνικός Όμιλος δραστηριοποιείται με επιτυχία και στη Νοτιανατολική Ευρώπη.

Στο ξεκίνημα της ομιλίας του ο Αντιπρόεδρος του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ εστίασε στο ρόλο που μπορούν να διαδραματίσουν τα ΜΜΕ στην οικονομική ολοκλήρωση της ευρύτερης περιοχής και αναφέρθηκε στην εμπειρία και δυναμική παρουσία του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ σ’ αυτή, δίνοντας έμφαση σε ορισμένες βασικές στρατηγικές κατευθύνσεις και τονίζοντας πως «αναγνωρίζουμε τις πολύ μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης που παρουσιάζει η περιοχή καθώς πλησιάζουν πολλά και σημαντικά γεγονότα, όπως η ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση».

Όσον αφορά μάλιστα τα σχέδια του Ομίλου στην περιοχή, ο Αντιπρόεδρός του σημείωσε πως εξετάζεται η επένδυση σε τηλεοπτικές παραγωγές που θα απευθύνονται σε ολόκληρη την περιοχή αλλά και θα διανέμονται και στις περισσότερες γύρω χώρες. Από τους βασικούς στόχους του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ όπως είπε στην ομιλία του είναι να γίνει η συγκεκριμένη περιοχή ένα μεγάλο κέντρο παραγωγής τηλεοπτικών παραγωγών τις οποίες θα παρακολουθεί το τηλεοπτικό κοινό σε ολόκληρο τον κόσμο: «Δημιουργούμε ένα Όμιλο ΜΜΕ ο οποίος θα δραστηριοποιείται σε μία περιοχή αλλά θα είναι σε θέση να καλύψει τις αυξανόμενες διαφημιστικές ανάγκες εταιρειών με παρουσία σε πολλές χώρες. Οι εταιρείες μπορούν να εκμεταλλεύονται το γεγονός ότι θα έχουν έναν media συνεργάτη με διεθνή εμπειρία που θα τους παρέχει κορυφαίες υπηρεσίες».

Τελειώνοντας μάλιστα την ομιλία του, ο Αντιπρόεδρος του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ επεσήμανε ότι «ο διεθνής επιχειρηματικός κόσμος αρχίζει να διακρίνει ότι κάτι έχει αλλάξει θεμελιωδώς στην περιοχή και νιώθω εξαιρετικά τυχερός που είμαστε μεταξύ αυτών που εντόπισαν τις τάσεις αυτές αρκετά νωρίς, ώστε τώρα να έχουμε ήδη πραγματοποιήσει επενδύσεις και να νιώθουμε κι εμείς οι ίδιοι ως τοπικοί εταίροι. Ένας διεθνής Όμιλος ΜΜΕ έχει την ευθύνη να επιδρά θετικά στην κοινωνία. Αυτή είναι μία ευθύνη την οποία λαμβάνουμε πολύ σοβαρά και σκοπεύουμε να συνεχίσουμε να συμβάλουμε ουσιαστικά και ενεργά στη προσπάθεια που γίνεται στην περιοχή για ευημερία και ανάπτυξη».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η προσπάθεια του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ να δραστηριοποιηθεί επιχειρηματικά και στην περιοχή της Νοτιανατολικής Ευρώπης φέρει πολύ θετικά αποτελέσματα, παράλληλα με την επιχειρηματική δραστηριότητα σε ΗΠΑ, Καναδά και Αυστραλία, όπου επενδύουν σε όλο το φάσμα των Media, τόσο της ενημέρωσης, όσο και της ψυχαγωγίας.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε