Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Θάλεια Ματίκα: Αντιδρούσα άσχημα στις σκηνές ζηλοτυπίας αλλά τι να κάνεις

Θάλεια Ματίκα: Αντιδρούσα άσχημα στις σκηνές ζηλοτυπίας αλλά τι να κάνεις

“Δεν την αντέχω τόση ζήλια αλλά μου τυχαίνει” εξομολογήθηκε η Θάλεια Ματίκα.

Για την ζήλια και την απιστία μίλησε, μεταξύ πολλών άλλων, η Θάλεια Ματίκα και ο Τάσος Ιορδανίδης όταν βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή “Δύο στη μία” με την Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου, το μεσημέρι του Σαββάτου, στην ΕΡΤ με αφορμή την θεατρική τους παράσταση “Θέλω να σου κρατάω το χέρι”.

Αρχικά, ο γνωστός ηθοποιός εκμυστηρεύτηκε πως  “έχω υπάρξει πάρα πολύ ζηλιάρης και νομίζω πως η Θάλεια μπορεί να το επιβεβαιώσει.

Δηλαδή στα νιάτα μου, αλλά με τα χρόνια νομίζω ότι μαλάκωσα. Με την Θάλεια έχω υπάρξει πάρα πολύ ζηλιάρης, της έχω κάνει άπειρες σκηνές ζηλοτυπίας. Δεν μπορώ πω γιατί είναι ακρότητες, αν και αναφέρονται κάποια στοιχεία μέσα στην παράσταση”.

“Νομίζω όμως ότι με τα χρόνια ήρθε η ωρίμανση, μέστωσε το μυαλό” συμπλήρωσε, επίσης, ο Τάσος Ιορδανίδης με την Θάλια Ματίκα να τονίζει πως “αντιδρούσα άσχημα αλλά τι να κάνεις… 

Πρώτα έρχεται η σύγκρουση και μετά η συζήτηση. Δεν την αντέχω τόση ζήλια αλλά μου τυχαίνει. Εγώ δεν ζηλεύω καθόλου. Δεν πιστεύω στη ζήλια.

Ο Τάσος μού έχει εξηγήσει ότι είναι ένστικτο, ότι δεν το ελέγχεις και έχω καταλάβει αυτή την πλευρά αλλά εγώ πιστεύω ότι η ζήλια είναι μια κτητικότητα περίεργη που ουσιαστικά έχει να κάνει με την απιστία”.

“Προσωπικά πιστεύω ότι η απιστία μπορεί να συμβεί είτε ζηλεύει ο άλλος είτε όχι. Αυτή είναι προσωπική υπόθεση, την αποφασίζει ο καθένας αν θα την πράξει ή όχι οπότε χάνεις απλά χρόνο πολύτιμο” πρόσθεσε η Θάλεια Ματίκα στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

Media Τελευταίες ειδήσεις