Media

Θάλεια Ματίκα: Ο Άρης Σερβετάλης δεν έχει δώσει δικαιώματα με το έργο και τον τρόπο ζωής του

Σαφής για την απόφαση αποχώρησης του συναδέλφου της εμφανίστηκε η Θάλεια Ματίκα.

Στην πολύκροτη αποχώρηση του Άρη Σερβετάλη, από την παράσταση στην οποία και πρωταγωνιστούσε, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων η Θάλεια Ματίκα μιλώντας στον Αρτ και την κάμερα της εκπομπής “Τι λες τώρα”.

«Με τον Άρη Σερβετάλη είχαμε μια υπέροχη συνεργασία στο Κλείσε Τα Μάτια για δύο χρόνια. Από τότε φυσικά τον έχω και τον έχω δει μόνο σε παραστάσεις.

Είναι όμως ένας άνθρωπος που τον αγαπώ πολύ».

Καταλαβαίνω ότι όντως ζούμε καταστάσεις που μας ξεπερνούν, αλλά ας είμαστε λίγο προσεκτικοί στα λόγια μας και ας μιλάμε με αγάπη για τους ανθρώπους.

Ο Άρης Σερβετάλης είναι ένας σπουδαίος καλλιτέχνης, ένας άνθρωπος εσωστρεφής που δεν νομίζω ότι έχει δώσει δικαιώματα με το έργο και τον τρόπο ζωής του.

Πρέπει να είμαστε λίγο πιο ήρεμοι στο πως εκφραζόμαστε, λίγο πιο στωικοί, να αφουγκραζόμαστε το τι συμβαίνει και να μην είμαστε ακραίοι.

Ας ηρεμήσουμε λίγο», συμπλήρωσε η ηθοποιός στην ψυχαγωγική εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου στο Μεγάλο Κανάλι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Μπαμπά σ' αγαπώ: Ο Δημήτρης βρίσκει δύσκολο να αποδεχτεί πλήρως τον νέο του ρόλο ως πατέρας
Ο Ηρακλής πρέπει να ετοιμαστεί για να δει τον Στέλιο στο σπίτι των παππούδων του αλλά η Μαίρη τον πιέζει να κάνουν μια συζήτηση για αυτά που συνέβησαν μεταξύ τους το προηγούμενο βράδυ
Μπαμπά σ’ αγαπώ – επόμενο επεισόδιο: Ο Δημήτρης βρίσκει δύσκολο να αποδεχτεί πλήρως τον νέο του ρόλο ως πατέρας