Σάββατο, 15 Ιουν.
30oC Αθήνα

Θέμης Γεωργαντάς: Θα ήθελα σαν τρελός να είμαι ξανά σε μια τηλεοπτική παρέα

Θέμης Γεωργαντάς: Θα ήθελα σαν τρελός να είμαι ξανά σε μια τηλεοπτική παρέα

“Είμαι σίγουρος ότι και η Φαίη Σκορδά και η Ναταλία Γερμανού θα ήθελαν να ξαναβρεθούμε” δηλώνει ο Θέμης Γεωργαντάς.

Τόσο στο τηλεοπτικό του μέλλον και τη διάθεση να συνεργαστεί ξανά με άλλα πρόσωπα όσο και στην αργοπορημένη έναρξη της νέας σεζόν του After Dark αναφέρθηκε ο Θέμης Γεωργαντάς μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Fay’s Time και τη δημοσιογράφο Σοφία Ραφτοπούλου το μεσημέρι της Τετάρτης.

“Δεν τέθηκε ποτέ θέμα εάν θα βγει στον αέρα φέτος η εκπομπή. Το After Dark είναι ένα late night show για το οποίο για μένα, σαν Θέμης που το υπηρετώ και το παρουσιάζω, δεν νιώθω πως έχω μια θηλιά στον λαιμό και “πρέπει τον Σεπτέμβρη να βγει”.

Μια χρονιά ξεκινήσαμε Μάρτιο, μια άλλη χρονιά ξεκινήσαμε Δεκέμβριο” εξήγησε, αρχικά, ο γνωστός παρουσιαστής.

“Θέλω να πω δηλαδή ότι είναι μια εκπομπή η οποία δεν κυνηγάει την επικαιρότητα, δεν είναι ενημερωτική εκπομπή που θα χάσουμε κάτι και τα λοιπά.

Φέτος λοιπόν, επειδή το After Dark είναι μια εξωτερική παραγωγή και γυρίζεται στο Mad Tv, έγινε μια συμφωνία μεταξύ του Mad Tv και του OPEN. Αυτός είναι ο λόγος που ξεκίνησε τώρα”.

“Έχω πει πάρα πολλές φορές ότι θα ήθελα σαν τρελός να είμαι σε μια τηλεοπτική παρέα γιατί ό,τι έχω κάνει τόσα χρόνια, το έχω κάνει με ανθρώπους που έχω εκτιμήσει και έχω αγαπήσει.

Είμαι σίγουρος ότι και η Φαίη Σκορδά και η Ναταλία Γερμανού θα ήθελαν με χαρά μεγάλη να ξαναβρεθούμε, το θέμα έχει να κάνει με το πως θα στηθεί αυτό σωστά και θα γίνει ωραία” συμπλήρωσε ο Θέμης Γεωργαντάς στις νέες του δηλώσεις.

Media Τελευταίες ειδήσεις