Media

Τι είπε η Σάσα Σταμάτη για την επιστροφή της στο “Πρωινό mou”

Χαρούμενη και αγχωμένη δήλωσε η Σάσα Σταμάτη λίγο πριν την έναρξη του πρωινού του Mega.

 “Το θέμα είναι βασικά ότι έχουμε δουλειά, όχι ότι επέστρεψα, έτσι όπως γίναν τα πράγματα” είπε η δημοσιογράφος, με την οποία λίγο πριν το τέλος της πρωινής εκπομπής την περασμένη σεζόν το κανάλι διέκοψε την συνεργασία του.

Σχετικά με τον ανταγωνισμό δήλωσε: “Σημασία δεν έχει ποιον θα έχεις απέναντι σημασία έχει να υπάρχουν απεναντι για να υπάρχουν δουλειές. Δεν είναι ωραίο να μην έχεις απέναντι.”

Όσο για την μέθοδο που ακολούθησε για να βρίσκεται και πάλι στις οθόνες μας… η ίδια είπε με το καυστικό της χιούμορ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα