Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Τίτλοι τέλους για τη «Μοντέρνα οικογένεια»

Τίτλοι τέλους για τη «Μοντέρνα οικογένεια»

Αν και η αμερικάνικη πρωτότυπη σειρά «Modern Family» συνεχίζεται για έκτη σεζόν η απόδοσή της στα ελληνικά ως «Μοντέρνα οικογένεια» ρίχνει τίτλους τέλους στη δεύτερη σεζόν προβολής της.

Η αλήθεια είναι ότι η ελληνική σειρά δεν γνώρισε την ανταπόκριση που περίμεναν στο MEGA και δεν σημείωσε τις υψηλές τηλεθεάσεις που θα της έδιναν το «πράσινο φως» για να συνεχίσει να είναι στον αέρα.

Έτσι την προηγούμενη βδομάδα έγινε το τελευταίο γύρισμα ολοκληρώνοντας τον εγκεκριμένο αριθμό επεισοδίων και με τους συντελεστές βέβαια να περιμένουν να πληρωθούν αφού υπάρχει μία… μοντέρνα καθυστέρηση, όπως δυστυχώς συμβαίνει τελευταία σε πολλές παραγωγές.

Ωστόσο κύκλοι από την εταιρεία παραγωγής υποστηρίζουν ότι «όλα είναι υπό έλεγχο» και δεν πρόκειται να χάσει κανείς τα χρήματά του όπως έχει γίνει με άλλες παραγωγές. Άλλωστε, όπως ανέφερα, η σειρά ολοκληρώθηκε στον προγραμματισμένο αριθμό επεισοδίων και δεν κόπηκε πρόωρα οπότε τίποτα δεν δικαιολογεί να μην καταβληθούν τόσο από το MEGA όσο και από την εταιρεία παραγωγής οι οφειλές.

Έτσι λοιπόν η «Μοντέρνα οικογένεια» θα ολοκληρώσει την παρουσία της στο τηλεοπτικό τοπίο τον Ιούνιο με την προβολή δύο κύκλων, ενώ σύμφωνα με το πρωτότυπο σενάριο της αμερικάνικης σειράς πρόκειται για τον τρίτο κύκλο της, αφού τα επεισόδια της «Μοντέρνας οικογένειας» ήταν μεγαλύτερης διάρκειας από αυτά της «Modern Family» με αποτέλεσμα η ιστορία να «προχωρά» πιο γρήγορα. Και μπορεί στο κανάλι της Μεσογείων να αποφάσισαν να μην ανανεώσουν την παραμονή της «Μοντέρνας οικογένειας» αλλά ήδη μελετούν σενάρια για την επόμενη σεζόν θέλοντας να συνεχίσουν την εγχώρια παραγωγή μυθοπλασίας.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε