Media

Το MEGA… σατιρίζει!

Είναι γνωστό ότι η σάτιρα είναι πολύ δύσκολο πράγμα. Πολλοί έχουν προσπαθήσει να την κάνουν και τελικά έχουν καταλήξει σε… γελοία μονοπάτια εύκολων σχολίων.

Εδώ και καιρό λοιπόν το MEGA προσπαθεί να στήσει το «Κάψε το σενάριο», μία καινούργια σατιρική εκπομπή με πολλά στοιχεία stand up comedy, που θα προσπαθήσει να καυτηριάσει τα όσα συμβαίνουν με χιουμοριστικό τρόπο. Η εκπομπή αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες στο στήσιμό της καθώς, όπως είπαμε, η σάτιρα είναι πολύ δύσκολη υπόθεση και μάλιστα όταν αυτή συνδυάζεται με stand up comedy στοιχεία απαιτεί μεγαλύτερη προσοχή για να μην καταντήσει… γελοία.

Όπως φαίνεται όμως, όλα είναι έτοιμα και το MEGA αρχίζει να κάνει σάτιρα! Την Πέμπτη 1 Μαρτίου λοιπόν η καινούργια σατιρική εκπομπή του MEGA θα κάνει πρεμιέρα προσπαθώντας να κερδίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Στο σημείο αυτό πρέπει να τονίσουμε ότι η σάτιρα δεν θέλει… στεγανά, δηλαδή όρια στο ποιους σατιρίζουμε και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το λάβουν υπόψη τους στο κανάλι της Μεσογείων αφήνοντας τους συντελεστές της εκπομπής να κινηθούν σε θεμιτά μεν πλαίσια αλλά και ελεύθερα δε, χωρίς λογοκρισίες για το ποιοι είναι… προστατευόμενοί τους!

Το MEGA λοιπόν υπόσχεται ότι από την πρώτη μέρα του επόμενου μήνα οι Λάμπρος Φισφής, Δημήτρης Μακαλιάς, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Ζήσης Ρούμπος και Γιώργος Βαγιάτας θα… κάψουν τους πάντες που αξίζει να σατιρίσουν.

Τέλος να σημειώσουμε ότι η εκπομπή θα είναι ωριαία και θα μαγνητοσκοπείται μία μέρα πριν από την προβολή της με σκοπό να περιέχει όσα περισσότερα θέματα της επικαιρότητας γίνεται.

Περιμένουμε λοιπόν την πρεμιέρα της εκπομπής «Κάψε το σενάριο» ελπίζοντας ότι θα γελάσουμε και δεν θα θελήσουμε να… κάψουμε την τηλεόρασή μας με όσα θα δούμε!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Λιάγκας κατά Κεφαλογιάννη: «4,5 χρονών παιδάκια θα κληθούν να πουν στο δικαστήριο με ποιον περνούν καλύτερα;»
Όπως έγινε γνωστό χθες μέσα από το ρεπορτάζ του newsit.gr, η υπουργός Τουρισμού απουσίαζε από την εκδίκαση της υπόθεσης της επιμέλειας των παιδιών σε δεύτερο βαθμό, λόγω συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου
Ο Γιώργος Λιάγκας
Κατερίνα Καινούργιου: Γύρισε στο πλατό μετά από μια μέρα απουσίας - «Ειμαι εδώ, είμαι καλά»
Η παρουσιάστρια του Alpha διανύει τις τελευταίες εβδομάδες της εγκυμοσύνης της και κοντά στο Πάσχα θα φέρει στον κόσμο το πρώτο παιδί της, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, Παναγιώτη Κουτσουμπή
Η Κατερίνα Καινούργιου