Media

Το team του Κουϊνέλη το έριξε έξω! – Δείτε φωτό

Τι έγραψε ο coach για την ομάδα του;

Δυο μέρες έμειναν μόνο μέχρι το 3ο live του The Voice και κάθε coach έχει πλέον στην ομάδα του 4 παίκτες για να διεκδικήσει την «κούπα» για την οποία πολύς λόγος έγινε στο 2ο live του show. Οι πρόβες για όλες τις ομάδες είναι εντατικές για την εμφάνιση των διαγωνιζόμενων την Παρασκευή, αλλά μέσα σε όλη την κούραση δεν κάνει ποτέ κακό και λίγη διασκέδαση. Εξάλλου εκτός από δουλειά χρειάζεται και εμψύχωση, μιας και οι πίεση είναι μεγάλη.

Ο Μιχάλης Κουϊνέλης το έριξε λίγο έξω χτες με την ομάδα του: Αρετή Κοσμίδου, Γιούρι Μελικοβ, Παναγιώτη Βιντζηλαίο και Τάσο Παναγιωτόπουλο αλλά και την Ήβη Αδάμου. Δείτε εδώ τη φωτό που ανέβασε και τι έγραψε για την ομάδα του!


Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Γιατί ρε πατέρα: Οι πρωταγωνιστές της σειράς του ΑΝΤ1 αποκαλύπτουν τι θα έκαναν με 3.000.000 ευρώ
Όταν ο Λευτέρης Τσατσάνης πεθαίνει, τρεις άγνωστοι μεταξύ τους νέοι, ένας έμπορος αυτοκινήτων, ένας φιλόλογος και μία σερβιτόρα, συναντιούνται στην κηδεία του και ξεκινούν τα ξεκαρδιστικά μπερδέματα
Γιατί ρε πατέρα;