Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

UPDATE Ποιος κέρδισε: «Master Chef» ή «Ράδιο Αρβύλα»;

Ποια εκπομπή αντιμετωπίζει προβλήματα;


Φουντώνει η κόντρα μεταξύ «Master Chef» και «Ράδιο Αρβύλας». Από τη μία το ριάλιτι μαγειρικής του MEGA και από την άλλη η παρέα του ΑΝΤ1 συνεχίζουν τον αγώνα της τηλεθέασης.

Τι έγινε λοιπόν χθες, Τετάρτη 20 Οκτωβρίου που οι δύο εκπομπές βρέθηκαν ξανά απέναντι η μία με την άλλη; Ποιος… πήρε τους περισσότερους τηλεθεατές;

 

Νικητής στο γενικό σύνολο και στο νεανικό κοινό αναδείχτηκε ο «Master Chef» αφήνοντας με άνεση πίσω του, την παρέα του ΑΝΤ1.

Η Ευγενία Μανωλίδου με την κριτική επιτροπή κατάφερε να βρεθεί στην πρώτη θέση της κατάταξης ενώ ο μεγάλος χαμένος της συγκεκριμένης μάχης, από τις 11 έως τις 12 το βράδυ, είναι η εκπομπή «Λες και το ‘ξερες» του ALPHA που σημείωσε ιδιαίτερα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης. Και σίγουρα αυτό είναι κάτι που πρέπει να προσέξουν οι υπεύθυνοι του ALPHA αφού μεταξύ των τόσων άλλων λαθών τους, πρέπει να λάβουν υπόψη και τον καλύτερο προγραμματισμό των εκπομπών τους!

 

Συγκεκριμένα λοιπόν, οι μέσοι όροι τηλεθέασης στο γενικό σύνολο και στο νεανικό κοινό από τις 11 έως τις 12 το βράδυ είναι οι εξής:

 

ΕΚΠΟΜΠΗ-ΚΑΝΑΛΙ

Γενικό σύνολο

Νεανικό κοινό

MASTER CHEF – MEGA

23,3

27,2

ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ- ANT1

18,8

25,3

ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ‘ΞΕΡΕΣ – ALPHA

6,5

5,4

 

 

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε