Media

Βαλέρια Κουρούπη για ηθοποιούς που περνούν στην παρουσίαση: «Το οικονομικό να μην το υποτιμάμε παιδιά»

«Δεν αγαπώ τα reality ως κοινό» ανέφερε μεταξύ άλλων η Βαλέρια Κουρούπη

Η Βαλέρια Κουρούπη βρέθηκε το πρωινό του Σαββάτου (10-05-2025) στην εκπομπή “Καλημέρα Είπαμε;” και μεταξύ άλλων σχολίασε το γεγονός ότι πολλοί ηθοποιοί περνούν στον χώρο της παρουσίασης. Μίλησε ακόμα για το πώς της φάνηκε το γεγονός ότι ο Πέτρος Λαγούτης έγινε παρουσιαστής του Big Brother.

Η Βαλέρια Κουρούπη ανέφερε πως «Δεν αγαπώ τα reality ως κοινό αλλά, επειδή δεν θέλω ποτέ να λέω “όχι” εύκολα στα πράγματα, αν είχε κάτι τρομερό ενδιαφέρον και αισθανόμουν ότι θα με πάει παρακάτω, θα το συζητούσα».

«Έχει να κάνει με το πού σε βρίσκει και συναισθηματικά ως προσωπικότητα αλλά και οικονομικά. Το οικονομικό να μην το υποτιμάμε, παιδιά. Είναι πάρα πολύ δύσκολες οι εποχές. Δεν μπορούμε να λέμε ότι “το έκανε για τα λεφτά”. Ναι, το έκανε για τα λεφτά».

«Εκτός αν είναι κάτι ανήθικο, αν δεν εμπίπτει σε κάποιο αξιακό σύστημα και αν είναι κάτι που το θεωρείς ανήθικο, κακό ή προσβάλλει».

«Μπορείς να βάλεις και τη δική σου πινελιά και να το κάνεις καλύτερο. Τα πράγματα είναι ρευστά σε τούτη τη ζωή» είπε καταληκτικά η Βαλέρια Κουρούπη. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Η φαντασμαγορική βραδιά του μεγάλου τελικού του The Voice - Οι αγκαλιές των coaches και τα στατιστικά του Γιώργου Καπουτζίδη
Όπως κάθε χρόνο λοιπόν, έτσι και φέτος, ο Γιώργος Καπουτζίδης, ανέλαβε να «πειράξει» ελαφρώς τους τέσσερις κριτές, ενώ για το 2025, φρόντισε να βγάλει ορισμένα στατιστικά
The Voice
Την Κυριακή η παρουσίαση των 28 υποψήφιων συμμετοχών για την φετινή Eurovision στην εκπομπή «Sing for Greece»
Στις 4 Ιανουαρίου, από τις 19:00 έως τις 22:00, μας συστήνονται καλλιτέχνες και οι ιστορίες πίσω από τις συμμετοχές, σε μια εκπομπή γεμάτη μουσική, συνεντεύξεις, backstage στιγμές και πολλές εκπλήξεις
Eurovision
Θανάσης Πάτρας για Κατερίνα Καινούργιου – Μαίρη Συνατσάκη: «Αφορά αυτές τις δύο, ας το έλυναν μεταξύ τους»
«Δεν μπορεί να λέμε ότι οποιοσδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή, θεωρήσει ότι είναι έτοιμος να πει κάτι, δικαιούται να το πει για οτιδήποτε άλλο και δεν δικαιούται να το πει τώρα η Μαίρη για την Κατερίνα» λέει ο Θανάσης Πάτρας
Θανάσης Πάτρας