Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Βασιλική Τρουφάκου: Ο δικός μου δρόμος έχει κάθε μέρα λακκούβες

Βασιλική Τρουφάκου: Ο δικός μου δρόμος έχει κάθε μέρα λακκούβες

“Όσες επιλογές κάνουμε στον χώρο της Τέχνης στην Ελλάδα γίνονται με αίμα” τονίζει η Βασιλική Τρουφάκου.

Στη δυσκολία που αντιμετωπίζει στις καλλιτεχνικές της επιλογές αλλά και τις… κακοτοπιές στην επιτυχημένη της καριέρα εστίασε, μεταξύ άλλων, η Βασιλική Τρουφάκου όταν βρέθηκε καλεσμένη στο “Καλύτερα δε γίνεται” του Alpha. 

“Δεν έχει πολλές δυνατότητες για επιλογή ένας ηθοποιός στην Ελλάδα. Αυτό πρέπει να το ξέρουμε, να το πούμε. Να μην χαλάσουμε τη διάθεση βέβαια των τηλεθεατών αλλά όσες επιλογές κάνουμε εγώ, οι συνάδελφοι μου και γενικά οι άνθρωποι στον χώρο της Τέχνης στην Ελλάδα γίνονται με αίμα. Δηλαδή υπάρχει ένα κόστος σίγουρα οικονομικό, ψυχικό και αμφιβολία. γιατί το κάνεις και μόνος σου. Δεν σε τρέχουν και 10 άνθρωποι για να σου πούνε πέντε πράγματα ώστε να μην πατήσεις όλες τις λακκούβες που θα έχει ο δρόμος σου” ομολόγησε, αρχικά, η ηθοποιός.

“Ο δικός μου δρόμος έχει κάθε μέρα λακκούβες! Και πέφτουμε, ναι, σε αυτές τις λακκούβες. Εκτός από το γνωστό, πως είναι σίγουρα ένα επάγγελμα αντοχής, όπως και ότι έχει να κάνει με την έκθεση και την Τέχνη, εγώ πιστεύω ότι πρέπει να έχεις και τον πιο γρήγορο μεταβολισμό! Ότι μπαίνει δηλαδή, να βγει πολύ γρήγορα και να μεταβολιστεί. Να λειτουργήσει μέσα σου, να πάρεις την εμπειρία, να το πετάξεις και να προχωρήσεις”. 

 

“Προσωπικά δεν έχω κάνει ένα μεγάλο βούλιαγμα ώστε να νιώσω μια μοναξιά και να μην χτυπάει το τηλέφωνο μου. Πολύ συνειδητά όμως, εάν για κάποιους λόγους θέλω μια δουλειά και για κάποιους άλλους όχι, έχω σκεφτεί κάποιες φορές ότι πρέπει να το θέλω λίγο πιο βαθιά κάτι για να μπορέσω να προχωρήσω και λίγο πιο μπροστά. Οπότε έχω κάτσει off, έχουν τύχει ατυχίες, να πηγαίνουν να κλείσουν δουλειές και στο τέλος να μην κλείνουν και να χαλάνε” τόνισε ακόμα στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη η Βασιλική Τρουφάκου το μεσημέρι της Κυριακής στον Alpha.

Media Τελευταίες ειδήσεις