Media

Βασίλης Τερλέγκας: “Από τα πολλά αυτόγραφα είχα βγάλει γάγγλιο στο χέρι”

Απρόσμενη αποκάλυψη έκανε ο Βασίλης Τερλέγκας στην κάμερα του MEGA!

Συνέντευξη στην εκπομπή “Τι λες τώρα” έδωσε το Σάββατο ο λαϊκός τραγουδιστής όπου και μίλησε για την καριέρα του μέχρι σήμερα, τα παιδικά του χρόνια αλλά και τις… αισθητικές επεμβάσεις!

Βασίλης Τερλέγκας παραχώρησε συνέντευξη το Σάββατο στην κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» και τον δημοσιογράφο Αρτ στο MEGA. Ο λαϊκός τραγουδιστής αναφέρθηκε τόσο για τα παιδικά του χρόνια όσο και το πλήθος αυτογράφων που έχει υπογράψει στην καριέρα του με αποτέλεσμα να βγάλει… γάγγλιο στο χέρι!

«Όταν γεννήθηκα έκλαιγα γιατί άκουγα τις φωνές των ανθρώπων που σκότωσαν οι Γερμανοί. Μου είπε η μάνα μου πως το κλάμα μου ήταν γαργαλητό. Πριν γίνω τραγουδιστής δούλευα σε ξενοδοχείο αλλά έσπασα τα πιάτα και με έδιωξαν».

«Δεν έχω νιώσει σταρ, αλλά από τα πολλά αυτόγραφα είχα βγάλει γάγγλιο στο χέρι. Απέχω από τις μεγάλες πίστες γιατί δε με πίστεψε κανένας. Δεν με θέλουν οι συνάδελφοι. Η μεγαλύτερη επιτυχία που έχω κάνει μέχρι τώρα είναι οι εχθροί μου» πρόσθεσε ο τραγουδιστής στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Μεγάλου Καναλιού.

https://youtu.be/TGJu2wKgZqw

Όταν, δε, ο Βασίλης Τερλέγκας ρωτήθηκε για… πλαστικές επεμβάσεις, η αντίδραση του ήταν απολαυστική! «Τι να πειράξω; Τι; Άκου αγόρι μου… Νιώθω περισσότερο άντρας από ότι νομίζεις! Εντάξει, άλλοι ας κάνουν… Εγώ δεν το ‘χω».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Η φαντασμαγορική βραδιά του μεγάλου τελικού του The Voice - Οι αγκαλιές των coaches και τα στατιστικά του Γιώργου Καπουτζίδη
Όπως κάθε χρόνο λοιπόν, έτσι και φέτος, ο Γιώργος Καπουτζίδης, ανέλαβε να «πειράξει» ελαφρώς τους τέσσερις κριτές, ενώ για το 2025, φρόντισε να βγάλει ορισμένα στατιστικά
The Voice
Την Κυριακή η παρουσίαση των 28 υποψήφιων συμμετοχών για την φετινή Eurovision στην εκπομπή «Sing for Greece»
Στις 4 Ιανουαρίου, από τις 19:00 έως τις 22:00, μας συστήνονται καλλιτέχνες και οι ιστορίες πίσω από τις συμμετοχές, σε μια εκπομπή γεμάτη μουσική, συνεντεύξεις, backstage στιγμές και πολλές εκπλήξεις
Eurovision
Θανάσης Πάτρας για Κατερίνα Καινούργιου – Μαίρη Συνατσάκη: «Αφορά αυτές τις δύο, ας το έλυναν μεταξύ τους»
«Δεν μπορεί να λέμε ότι οποιοσδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή, θεωρήσει ότι είναι έτοιμος να πει κάτι, δικαιούται να το πει για οτιδήποτε άλλο και δεν δικαιούται να το πει τώρα η Μαίρη για την Κατερίνα» λέει ο Θανάσης Πάτρας
Θανάσης Πάτρας