Συμβαίνει τώρα:
Media

Βικτώρια Καρύδα: Ζω με ένα βάρος και μια στεναχώρια εδώ στην Ελλάδα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Προσπαθώ να το παλέψω, δεν μπορώ να το αποδεχτώ», λέει η Βικτώρια Καρύδα.

Στην εκπομπή Happy Day και τη Χριστιάνα Κοχλατζή μίλησε η Βικτώρια Καρύδα, που αναφέρθηκε και στη δίκη που θα γίνει για τη δολοφονία του συζύγου της, Γιάννη Μακρή, στο Πανόραμα της Βούλας.

«Ζω με ένα βάρος και μια στεναχώρια εδώ στην Ελλάδα. Η Ελλάδα είναι χώρα μου αλλά αυτό που συνέβη, που έχασα τον άντρα μου, δεν με βοηθάει να είμαι σε αυτή τη χώρα.

Όπου κοιτάξω μου θυμίζει τον άντρα μου. Είναι πολύ δύσκολο αυτό, να ζεις με αυτή την στεναχώρια και αυτόν τον πόνο», λέει η Βικτώρια Καρύδα και συνεχίζει:

«Πιστεύω ότι θα γίνουν όλα με δικαιοσύνη. Πιστεύω ότι εμείς οι άνθρωποι ό,τι κάνουμε το πληρώνουμε. Ο βασικός μάρτυρας μπορεί να μη βρίσκεται εν ζωή, αλλά έχει δώσει τα στοιχεία και αυτό αρκεί.

Δεν μας εμποδίζει γιατί έχει δώσει τα στοιχεία που έπρεπε να δώσει. Με τους δικηγόρους είμαστε σε επαφή».

«Είναι πολύ δύσκολο όλο αυτό πάλι από την αρχή, είναι σαν ψυχολογικός πόλεμος. Ζω συνέχεια με αυτή τη στεναχώρια και προσπαθώ να το παλέψω.

Δίνω όλη την αγάπη στα παιδιά μου. Ό,τι κάνω στη ζωή μου το κάνω για τα παιδιά και πρέπει να βρω δύναμη.

Είναι κρίμα που αντρούλης μου δεν είναι δίπλα μου και δεν μπορώ να αποδεχτώ όλο αυτό που έχει συμβεί», εξομολογείται η Βικτώρια Καρύδα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Ιούλιος στην COSMOTE TV με την 3η σεζόν του «The Walking Dead: Dead City» και την 4η σεζόν του «Star Trek: Strange New Worlds»
Με νέες σεζόν επιστρέφουν οι σειρές «Colin From Accounts» και «Ellis», ενώ πρεμιέρα κάνει το νέο ιατρικό δράμα «The F-Ward» - Η ρομαντική κομεντί «Solo Mio», το βραβευμένο με Χρυσό Φοίνικα «Ένα Απλό Ατύχημα» και νέες μεταγλωττισμένες ταινίες για όλη την οικογένεια στις κινηματογραφικές αφίξεις του μήνα
star-trek