Media

Βίκυ Καγιά: Δεν πάει καν το μυαλό μου ποιος άνθρωπος μπορούσε να κάνει μπούλινγκ στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου

“Δεν ξέρω που να πάει το μυαλό μου να ψάξω και να σκεφτώ” ανέφερε η Βίκυ Καγιά.

Στις τηλεοπτικές κάμερες απάντησε η Βίκυ Καγιά, μετά τις αποκαλύψεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου ότι δέχθηκε bullying στο GNTM. 

«Είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Όπως έχω ξαναπεί, θα πρέπει να ρωτήσετε την ίδια γιατί αυτό είναι ένα πολύ λεπτό θέμα που αφορά καθαρά την ίδια.

Αν με ρωτάτε αν είδα κάτι εγώ, δεν κατάλαβα ποτέ κάτι. Δεν πάει καν το μυαλό μου ποιος άνθρωπος μπορούσε να κάνει μπούλινγκ στην Ηλιάνα.

Η παραγωγή είναι αυτή που είναι τόσα χρόνια και δεν έχει δείξει δείγματα σε κανένα. Το κανάλι είναι τελείως κατά αυτής της λογικής, εμείς όλοι εκεί.

Ποτέ. Οπότε είναι μάλλον κάτι δικό της, το οποίο πρέπει να το πει η ίδια. Δεν ξέρω που να πάει το μυαλό μου να ψάξω και να σκεφτώ» ανέφερε η Βίκυ Καγιά στους δημοσιογράφους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Όλες οι στιγμές που καλεσμένοι εκπομπών «σφάχτηκαν» on air – Οι αποχωρήσεις από τα πλατό και το «στόλισμα» των παρουσιαστών
Από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον Απόστολο Γκλέτσο, μέχρι τη Σοφία Βούλτεψη, τη Ράνια Θρασκιά και τον Στέλιο Πέτσα, όλοι τους πρωταγωνίστησαν στις εντάσεις που παρακολούθησε το ελληνικό κοινό στην τηλεόρασή του
Η Σοφία Μουτίδου και ο Απόστολος Γκλέτσος
Κατερίνα Καινούργιου: «Το 2025 ήταν μια ιδιαίτερη, αλλά για μένα προσωπικά ήταν μια πολύ όμορφη χρονιά»
«Καλή χρονιά να ευχηθώ, με υγεία πάνω απ’ όλα, χαρά, πολλές επιτυχίες, όμορφες οικογενειακές στιγμές και ό,τι ο καθένας επιθυμεί να πραγματοποιηθεί», ευχήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου
Κατερίνα Καινούργιου