Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Βίκυ Καγιά: Έχουμε καιρό μέχρι να λήξει το συμβόλαιό μου, δεν ξέρω γιατί αγχώνεστε

Βίκυ Καγιά: Έχουμε καιρό μέχρι να λήξει το συμβόλαιό μου, δεν ξέρω γιατί αγχώνεστε

«Χαίρομαι που συζητήθηκαν από τους άλλους τα unfollow, από μένα δεν θα συζητηθεί», λέει η Βίκυ Καγιά.

Οι δημοσιογράφοι συνάντησαν τη Βίκυ Καγιά και οι ερωτήσεις για το τηλεοπτικό της μέλλον έπεσαν βροχή. Το GNTM, το Shooping Star, το πρωινό αλλά και τα unfollow βρέθηκαν στο επίκεντρο της κουβέντας. Τι απάντησε η Βίκυ Καγιά;

Για τη λήξη του συμβολαίου της και το GNTM: «Έχουμε καιρό μέχρι να λήξει το συμβόλαιό μου, δεν ξέρω γιατί αγχώνεστε με αυτό το θέμα. Κατά το Πάσχα συζητάμε με το κανάλι. Η διάθεσή μου παραμένει η ίδια, απλά υπάρχει μια έξτρα διάθεση να πάω διακοπές.

Κάθε χρόνο σταματάει να προβάλλεται το τρέιλερ του GNTM μέχρι να γίνουν συζητήσεις και να αποφασίσουν από πάνω προς τα κάτω τι θα γίνει.

Έτσι θα γίνει και φέτος. Μια χαρά είναι η ίδια ομάδα. Πιθανό να χρειάζεται μια άλλη διαχείριση στο κομμάτι των concept, των φωτογραφιών, τέτοια πράγματα».

Για τα unfollow σε Ζενεβιέβ Μαζαρί και Δημήτρη Σκουλό: «Χαίρομαι που συζητήθηκε από τους άλλους, από εμένα δεν θα συζητηθεί.

Για όνομα του Θεού, δεν έγινε και κάτι. Μπορείς να έχεις τους φίλους και να μην τους έχεις. Το Instagram είναι κάτι πολύ προσωπικό, ποιους ακολουθείς και ποιους όχι».

Για το ενδεχόμενο να αναλάβει την πρωινή ζώνη: «Μου ήρθε τούβλο στο κεφάλι. Πώς σου ήρθε αυτό; Σε άνθρωπο κουρασμένο δεν ρωτάς τέτοια πράγματα. Να κάνουμε πρωινό με τον Γιώργο Καράβα να τσακωνόμαστε και εκεί.

Για το Shopping Star: «Πολύ λίγα πράγματα μπορούμε να αλλάξουμε στο Shopping Star, αλλά κάνουμε ενεσούλες».

Media Τελευταίες ειδήσεις