Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Χαμός στο Survivor με Καραγκούνια και Σοφιάνα Αβραμάκη: Του πέταξε νερό!

Χαμός στο Survivor με Καραγκούνια και Σοφιάνα Αβραμάκη: Του πέταξε νερό!

Ξέφυγε ξανά η κατάσταση στο Survivor! Αυτή τη φορά πρωταγωνιστές του έντονου καυγά ήταν ο Τάκης Καραγκούνιας και η Σοφιάνα Αβραμάκη.

Ο Τάκης Καραγκούνιας παραμένει το «κόκκινο πανί» για τη Μπλε ομάδα του Survivor και κατά τη διάρκεια του πρώτου αγώνα ασυλίας εξόργισε με τη συμπεριφορά του τη Σοφιάνα Αβραμάκη!

Ο άγριος καυγάς Καραγκούνια – Σοφιάνας σημειώθηκε όταν ύστερα από την αποτυχημένη προσπάθεια της δεύτερης, ο μισθοφόρος την κατηγόρησε πως έχασε γιατί έχει τα «ψυχολογικά της». Και αυτό έβγαλε εκτός εαυτού την Σοφιάνα Αβραμάκη, που του πέταξε το νερό που είχε στα χέρια της!

«Τι είπες ρε μαλ…α; Τι είπες; Σε ποιον λες για τα ψυχολογικά του; Εσύ; Εσύ μιλάς για ψυχολογικά;» φώναξε αμέσως η Σοφιάνα Αβραμάκη για να προκαλέσει τη νέα αντίδραση του Τάκη Καραγκούνια.

«Σου έκανε αυτό που σου άξιζε! Μην κοιτάς τι σου έκανε αλλά τι της είπες και στο έκανε να κοιτάς. Είσαι αγενέστατος. Έχει κάνει τέτοια προσπάθεια και είσαι αγενής. Είσαι απαράδεκτος. Εύχομαι να χάσουμε την ασυλία και να σε στείλουμε για να ξεβρωμίσει η ομάδα» παρενέβη ο Σπύρος Μαρτίκας με τον συμπαίκτη του στην μπλε ομάδα του Survivor να τον κατηγορεί πως κάνει ριάλιτι.

«Ρε είστε αστείοι! Κάντε ότι θέλετε! Κάντε ότι θέλετε! Το ποιος είναι βρωμιάρης το βλέπει ο κόσμος. Η άλλη μου πέταξε νερό στη μούρη και τι της είπα ρε; Την ενθαρρύνω» φώναζε, μεταξύ άλλων, ο Τάκης Καραγκούνιας στους συμπαίκτες του στην μπλε ομάδα. «Όσο για σένα ρε Μαρτίκα… Ντροπή σου ρε ξεφτιλισμένε».

 

 

 

«Μην πιάνεις στο βρωμόστομα σου την κόρη μου» 

Ο δεύτερος καυγάς στη “μπλε” παραλία είχε πρωταγωνιστές τους Τάκη Καραγκούνια και Σπύρο Μαρτίκα. 

Ο μισθοφόρος έγινε πυρ και μανία όταν ο Σπύρος Μαρτίκας αναφέρθηκε στην κόρη του. 

«Το θέμα δεν είναι αν θα φύγεις από το Survivor. Το θέμα είναι τι θα αντιμετωπίσεις όταν πας στην Ελλάδα. Είναι κρίμα για το κορίτσι σου άρχισε να ψελλίζει ο Σπύρος Μαρτίκας με τον συμπαίκτη του να ξεσπά εξοργισμένος. «Μην την ξαναπιάσεις στο στόμα σου! Μην πιάνεις στο βρωμόστομα σου την κόρη μου ποτέ πάλι» απάντησε ο Τάκης Καραγκούνιας.

«Τέρμα τα ψέματα! Με το παιδί μου δεν παίζει κανένας. Παλιοκωλοτούμπα! Υποκείμενο, αισχρό υποκείμενο! Ξέρεις να διαφημίζεις μόνο τα λεφτά σου και να λες σε όλους, «θα σας πάω από δω και θα σας πάω από εκεί». Για να κάνεις φίλους και όλοι αυτοί που σε βρίζουν, βλάκα σε ανεβάζουν, ηλίθιο σε κατεβάζουν, κωλοτούμπα σε λένε… Σε βλέπω μια εβδομάδα με αυτούς και την άλλη εβδομάδα, μετά από δυο ώρες, να μην είσαι μαζί τους» συμπλήρωσε αιχμηρά ο Τάκης Καραγκούνιας στην κάμερα του Survivor.

 

«Εγώ είμαι ένας βιοπαλαιστής, κάνω μια πολύ extreme δουλειά για να ζήσω το παιδί μου και το ζω με πλήρη αξιοπρέπεια. Ξέρει το παιδί μου ποιος είναι ο πατέρας του και δεν μας νοιάζει τι λες. Μην ξαναμιλήσει κανένας ποτέ για το παιδί μου εδώ μέσα γιατί δεν ξέρω τι θα γίνει». 

 

Media Τελευταίες ειδήσεις