Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Χολίδης, Μουζουράκης και Καρπετόπουλος μιλάνε για τις γυναίκες της ζωής τους

Τρεις άνδρες μιλούν για τον έρωτα και μία γυναίκα για το…. διαζύγιό της.

Ο λόγος για τους Χρήστο Χολίδη, Πάνο Μουζουράκη, Αντώνη Καρπετόπουλο και Φωτεινή Πιπιλή που είναι καλεσμένοι στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου.

Απόψε λοιπόν, στις 12 το «Βράδυ», στην εκπομπή του ΑΝΤ1 βρίσκεται αρχικά ο Αντώνης Καρπετόπουλος που σχολιάζει τα δυσάρεστα επεισόδια που συνέβησαν στο ντέρμπι Ολυμπιακού -Παναθηναϊκού. Ο δημοσιογράφος όμως, μιλά και όσα αντιμετωπίζει στον. αγώνα του έρωτα, ομολογώντας πως όσο κι αν ψάχνει, δεν βρίσκει κορίτσι  για σπίτι!

Αντίθετα, ο επόμενος καλεσμένος, Χρήστος Χολίδης, φαίνεται πως έχει βρει το κατάλληλο κορίτσι καθώς είναι γνωστή η σχέση του με τη Δούκισσα Νομικού. Μάλιστα ο τραγουδιστής αποκαλύπτει πόσο δυσκολεύτηκε μέχρι να «ρίξει» την όμορφη παρουσιάστρια ενώ εξηγεί γιατί δεν έχει ακόμα γνωρίσει τον πατέρα της, γνωστό τραγουδιστή, Νίκο Νομικό.

Για τον έρωτα θα μιλήσει και ο Πάνος Μουζουράκης, που είναι καλεσμένος στο αυριανό «Βράδυ». Ο ηθοποιός και τραγουδιστής λέει ότι θεωρεί τον εαυτό του «προϊόν προξενιού» ενώ αποκαλύπτει με ποιο τρόπο στην εφηβεία προσέγγιζε τα κορίτσια αλλά και τι θυμάται από τον πρώτο του έρωτα. Ωστόσο αναφέρει και τι είναι αυτό που τον εκνευρίζει στη Μαρία Σολωμού, με την οποία έχουν σχέση.

Η συζήτηση όμως, στρέφεται αλλού όταν στο στούντιο βρίσκεται η Φωτεινή Πιπιλή. Ο Πέτρος Κωστόπουλος χαρακτηρίζει την καλεσμένη του «πολύφερνη νύφη» εξηγώντας ποια είναι η μεγάλη προίκα που διαθέτει. Η πολιτικός μιλά για το ποιο πιστεύει ότι θα είναι το αποτέλεσμα των εκλογών αλλά δεν διστάζει να απαντήσει και σε ερωτήσεις για την προσωπική ζωή της, όπως το ποιοι είναι οι λόγοι που την οδήγησαν στο διαζύγιο.

Αυτά λοιπόν είναι μερικά από αυτά που θα παρακολουθήσετε σήμερα και αύριο στις 12 το «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου στον ΑΝΤ1.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε