Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Χριστίνα Βίδου: «Όταν με πήραν από την ΕΡΤ νόμιζα πως μου έκαναν πλάκα»

Χριστίνα Βίδου: «Όταν με πήραν από την ΕΡΤ νόμιζα πως μου έκαναν πλάκα»

Όσα εξομολογήθηκε η Χριστίνα Βίδου στην κάμερα του Happy Day!

Για την αποχώρηση ύστερα από 26 χρόνια από τον ΣΚΑΪ και τη νέα σελίδα με την ΕΡΤ μίλησε η δημοσιογράφος Χριστίνα Βίδου στην κάμερα του Happy Day το πρωί της Τετάρτης.

«Στην αρχή όταν με πήραν από την ΕΡΤ νόμιζα πως μου έκαναν πλάκα. Πραγματικά αισθάνομαι πολύ περήφανη και μεγάλο βάρος ευθύνης».

Επίσης, η Χριστίνα Βίδου δήλωσε πως «ήμουν 26 χρόνια στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ. Καταρχήν νομίζω πως πρέπεις να; κόψεις τον ομφάλιο λώρο.

Δεν ήταν εύκολη απόφαση. Πάντα θα το αγαπάω, είναι το ραδιοφωνικό μου σπίτι και ότι έχω γίνει επαγγελματικά το οφείλω στις ευκαιρίες που μου έδωσε το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ».

«Η τηλεοπτική πορεία στον ΣΚΑΪ ήταν πάρα πολύ μικρή και επομένως δεν μπορώ να πω ότι έχω εμπειρία. Δεν αισθάνθηκα και δεν αισθάνομαι αδικημένη καθόλου. Ίσα ίσα. Αισθάνομαι πολύ ευλογημένη για τις ευκαιρίες που μου έχουν δοθεί.

Όλα είναι εμπειρία» πρόσθεσε η δημοσιογράφος στην πρωινή εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Alpha. «Κάνω μία στάση, μια ανάπαυλα από το ραδιόφωνο και ήρθε η ώρα να δοκιμάσω κάτι άλλο».

Media Τελευταίες ειδήσεις