Media

Χρήστος Δάντης: Σε αυτό που την άκουσα ήταν στη διαχείριση των χρημάτων

“Πίστευα ότι κάθε εβδομάδα θα έρχονται χρήματα. Δεν ήταν έτσι” είπε ο Χρήστος Δάντης.

Ο Χρήστος Δάντης έδωσε συνέντευξη στην Ελένη και στον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Ο επιτυχημένος τραγουδιστής μίλησε για τα σχόλια που έχει ακούσει στον επαγγελματικό του χώρο και τη σχέση του με τα χρήματα.

«Δεν είμαι καρεκλοκένταυρος. Για μένα η ζωή όλων μας θα πρέπει να είναι ένας συνεχής αγώνας. Εγώ ήθελα να είμαι το αφεντικό μου, δεν ήθελα να δίνω λογαριασμό σε κανέναν. Έχω ακούσει πάρα πολύ άσχημα πράγματα για μένα στο χώρο.

Όταν ανακοινώθηκε ότι θα είμαι στην Αυτοκίνηση, κάποιοι από τον χώρο είπαν “θα πάρετε αυτόν που έχει αποτύχει επισημά;”», είπε αρχικά ο Χρήστος Δάντης.

Ο Χρήστος Δάντης είπε στη συνέχεια: «Το τραγούδι που μου ζητάνε πάντα να λέω είναι το Παλιό μου Παλτό, αλλά ποτέ δεν κουράζομαι αφού κάθε φορά το ανακαλύπτω. Αν ξεκινούσα τώρα θα έλεγα στον νεαρό Χρήστο να προκαλέσει».

Ο Χρήστος Δάντης ανέφερε επίσης: «Εκτός από τα παιδιά μου, η Ασημίνα με κάνει ό,τι θέλει. Σε αυτό που την άκουσα ήταν στη διαχείριση των χρημάτων. Πίστευα ότι κάθε εβδομάδα θα έρχονται χρήματα. Δεν ήταν έτσι».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Την Κυριακή η παρουσίαση των 28 υποψήφιων συμμετοχών για την φετινή Eurovision στην εκπομπή «Sing for Greece»
Στις 4 Ιανουαρίου, από τις 19:00 έως τις 22:00, μας συστήνονται καλλιτέχνες και οι ιστορίες πίσω από τις συμμετοχές, σε μια εκπομπή γεμάτη μουσική, συνεντεύξεις, backstage στιγμές και πολλές εκπλήξεις
Eurovision
Θανάσης Πάτρας για Κατερίνα Καινούργιου – Μαίρη Συνατσάκη: «Αφορά αυτές τις δύο, ας το έλυναν μεταξύ τους»
«Δεν μπορεί να λέμε ότι οποιοσδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή, θεωρήσει ότι είναι έτοιμος να πει κάτι, δικαιούται να το πει για οτιδήποτε άλλο και δεν δικαιούται να το πει τώρα η Μαίρη για την Κατερίνα» λέει ο Θανάσης Πάτρας
Θανάσης Πάτρας