Media

Ζαφείρης Μελάς: Με αποπήρε η Ναταλία Γερμανού, δεν έχω μιλήσει μαζί της

“Και όσον αφορά το θέμα που προέκυψε με την κυρία Γερμανού, προφανώς κάτι δεν κατάλαβε καλά από αυτά που εννοούσα και γι’ αυτό έγινε ό,τι έγινε” είπε ο Ζαφείρης Μελάς.

Ο Ζαφείρης Μελάς παραχώρησε συνέντευξη στο Λοιπόν και στην Μαρία Σοφιανού και μίλησε μεταξύ άλλων για το θέμα που είχε προκύψει με την Ναταλία Γερμανού.

Θα θέλατε να μου αποσαφηνίσετε τη δήλωσή σας ότι είστε και με τις δυο πλευρές όσον αφορά τις καταγγελίες που έγιναν εις βάρος πολύ γνωστών ηθοποιών;

Καταρχήν να ξανά διευκρινίσω ότι είπα τη γνώμη μου μόνο σε ό,τι αφορά τον κύριο Χαϊκάλη. Άκουσα λοιπόν που έλεγε η κοπέλα που τον κατήγγειλε, ότι την ενοχλούσε μέσω τηλεφώνου κλπ. Και αναρωτήθηκα γιατί απλά δεν του έκλεινε το τηλέφωνο και καθόταν και τον άκουγε.

Δηλαδή αν με πάρει κάποιος εμένα τηλέφωνο και αρχίσει να μου λέει διάφορα, θα κάτσω και θα τον ακούσω; Θα του το κλείσω επί τόπου. Αυτή ήταν η άποψη μου, δεν μίλησα για κανένα άλλον. Δεν είμαι και με τις δύο πλευρές, είμαι μόνο με την πλευρά των γυναικών που έκαναν τις καταγγελίες.

Δεν γίνεται να βιάζεται η κάθε γυναίκα, το κάθε κορίτσι, το κάθε παιδί από τον κάθε ανώμαλο και τρελό. Μίλησα μόνο για τον κύριο Χαϊκάλη και αυτή είναι η άποψή μου. Και όσον αφορά το θέμα που προέκυψε με την κυρία Γερμανού, προφανώς κάτι δεν κατάλαβε καλά από αυτά που εννοούσα και γι’ αυτό έγινε ό,τι έγινε.

Έχετε μιλήσει με την κυρία Γερμανού; Καθώς είναι ένας άνθρωπος που είναι πολύ συζητήσιμος και δίκαιος…

Όχι, δεν έχω μιλήσει μαζί της. Με αποπήρε, γιατί νόμιζε ότι ήμουν με το μέρος των βιαστών και είπε διάφορα. Ας μην πούμε κάτι άλλο γι’ αυτό το θέμα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα
OGAE για ολόκληρη την πρόβα της Klavdia στην Eurovision: «Τα φώτα, το όλο σκηνικό και η ερμηνεία της φοβερή»
Γεμάτη συναίσθημα και φωνητική τελειότητα, η Κλαυδία στο τέλος της εμφάνισης καταφέρνει και βρίσκει το Φως. Ή μάλλον γίνεται το Φως. Και ναι, αυτό για το οποίο περιμέναμε πλέον μπορεί να επιβεβαιωθεί!
Η Klavdia 1
Ισραηλινός δημοσιογράφος για Μαρίνα Σάττι: «Δεν σεβάστηκε την Έντεν Γκολάν στην Eurovision, της έδειξα την ίδια ασέβεια»
«Η Σάττι αποφάσισε να απαντήσει και έγραψε πως "με αυτές τις ωτοασπίδες δεν θα ακούσεις τις βόμβες που πέφτουν, σκ…". Απάντησα ευγενικά» λέει ο δημοσιογράφος του Ισραήλ για την ανάρτησή του με τις ωτοασπίδες
Η Μαρίνα Σάττι