Media

Ζενεβιέβ Μαζαρί για Βίκυ Καγιά: Με έχει κάνει μπλοκ

«Δεν έχει γίνει τίποτα με τη Βίκυ», λέει η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί κλήθηκε να απαντήσει για τη Βίκυ Καγιά, σε δηλώσεις που έκανε στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών. Όσον αφορά το First Dates, τόνισε πως τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν σύντομα.

«Δεν έχω πάρει τηλέφωνο τη Βίκυ Καγιά, φαντάζομαι ότι δουλεύει. Με έχει κάνει μπλοκ, μου το είπαν, εγώ δεν το είχα καταλάβει.

Ξαφνικά δεν εμφανιζόταν στο κινητό μου. Παιδιά, δεν είναι σοβαρό, καταλαβαίνετε ότι είναι αστείο. Δεν έχει γίνει τίποτα με τη Βίκυ. Εννοείται ότι αν τη δω, θα της μιλήσω», είπε αρχικά η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Για το First Dates, η Ζενεβιέβ Μαζαρί απάντησε: «Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν σύντομα και είναι το μόνο που με ενδιαφέρει».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα
Το Στούντιο 4 έριξε αυλαία: Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάσης Αναγνωστόπουλος συγκινημένοι ανανέωσαν το ραντεβού για την επόμενη σεζόν
«Τελείωσε και αυτή η τηλεοπτική σεζόν, το περιμέναμε και θέλουμε να ευχαριστήσουμε κυρίως εσάς» ανέφεραν οι παρουσιαστές του Στούντιο 4
Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάσης Αναγνωστόπουλος
1