Τρίτη, 30 Απρ.
17oC Αθήνα

Epson: Προσδοκίες για περισσότερες πωλήσεις σε εκτυπωτές και βιντεοπροβολείς το 2023 – Πώς κινήθηκε το 2022

Epson: Προσδοκίες για περισσότερες πωλήσεις σε εκτυπωτές και βιντεοπροβολείς το 2023 – Πώς κινήθηκε το 2022

Την αισιοδοξία της για την πορεία των πωλήσεων, με αιχμή, τους εκτυπωτές και βιντεοπροβολείς EPSON το τρέχον έτος, εξέφρασε η διοίκηση της εταιρείας κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων παρουσίας στην ελληνική αγορά.

Όπως ειπώθηκε τα πρώτα δείγματα είναι αισιόδοξα, καθώς η εταιρεία αναπτύσσεται με διψήφιο νούμερο.

Οι προσδοκίες για βελτίωση των αποτελεσμάτων ολόκληρο το έτος, πηγάζουν και από τα λανσαρίσματα με νέου τύπου μηχανήματα, που δίνουν έμφαση σε περιβαλλοντικά κριτήρια κι επιτυγχάνουν εξοικονόμηση της ενέργειας. Προς αυτή την κατεύθυνση, ο όμιλος σχεδιάζει επενδύσεις και στον τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.

Όπως τονίστηκε, το 2022 αποτέλεσε ικανοποιητική χρονιά και η εταιρεία οδεύει προς την υλοποίηση των στόχων που αφορούν τα μερίδια αγοράς. Στην ιδιαίτερα σημαντική κατηγορία με τους βιντεοπροβολείς, το μερίδιο της εταιρείας ανήλθε στο 57%, με τη ζήτηση από το εκπαιδευτικό σύστημα να παίζει καταλυτικό ρόλο στην βελτίωση της εικόνας.

Όσον αφορά τα εκτυπωτικά μηχανήματα, έναν τομέα όπου οι μετρήσεις γίνονται ανά κατηγορία χαρτιού, το μερίδιο της EPSON στο Α4 χαρτί κυμάνθηκε στο 25 με 35%. Γενικότερα, ωστόσο, οι εκτυπωτές κατέλαβαν σημαντικό μερίδιο επί των συνολικών πωλήσεων της EPSON. Συνολικά οι πωλήσεις το προηγούμενο έτος, έφθασαν στα 400.000 τεμάχια, εκ των οποίων μεγάλο μέρος κάλυψαν οι μικρού τύπου εκτυπωτές. Αναφορικά με τα μερίδια αγοράς, στόχος αποτελεί το 25%.

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις