Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Αλλαγή με «Μουρμούρα»

Αλλαγή με «Μουρμούρα»

Τα έχουμε πει… και δεν χρειάζεται να τα λέμε ξανά. Πρόκειται για μία από τις πιο καλές σειρές μυθοπλασίας και δεν είναι τυχαίο που… πετά στους πίνακες τηλεθέασης. Ούτε είναι τυχαίο που θα κάνουμε αλλαγή παρέα με τους αγαπημένους μας «Μουρμούρηδες».

Παραμονή πρωτοχρονιάς λοιπόν, στις 11 το βράδυ της 31ης Δεκεμβρίου, ο ALPHA θα προβάλλει μία… χορταστική δόση της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» που όπως αναφέρει και το δελτίο του σταθμού

«Στις 23:00 έρχονται ο Ηλίας, η Καίτη, ο Μηνάς, η Βούλα, ο Μπάμπης, η Ξένια, ο Άγγελος και η Βέλη για να αλλάξουμε τον χρόνο όλοι μαζί με το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα». Οι ήρωες της αγαπημένης σειράς φορούν τα καλά τους, μετρούν αντίστροφα, υποδέχονται το νέο έτος και μας εύχονται «Ευτυχισμένο το 2019!». Μαζί τους θα βρεθούν αγαπημένοι ηθοποιοί, τραγουδιστές και χορευτές σε μια γιορτινή βραδιά με εκπλήξεις, αγάπη, γέλιο, συγκίνηση, μουσική, χορό!

Στο πάρτι της Βέλης και του Άγγελου το κέφι θα ανάψει χάρη στους Μανώλη Χλέρο (Μιχάλης Ιατρόπουλος), Ηλία Κανάτη (Τόλης Παπαδημητρίου) και Γιώργο Παπαγεωργίου μαζί με συγκρότημά του, τους Polkar.

Αλλαγή του χρόνου μαζί με την Ξένια, τον Μπάμπη και την Σοφία (Κωνσταντίνα Λιναρδάτου), θα κάνουν η κυρία Σοφία (Ελισάβετ Κωνσταντινίδου) και ο κύριος Παναγιώτης (Ερρίκος Λίτσης).

Στην επεισοδιακή συγκέντρωση στο σπίτι της Καίτης και του Ηλία, θα βρεθεί η κυρία Ελπινίκη (Ελένη Γερασιμίδου) και η Μένη (Άννυ Θεοχάρη).

Οικογενειακές στιγμές θα ζήσουν η Βούλα και ο Μηνάς μαζί με την κόρη τους την Αντιγόνη (Κατερίνα Λυπηρίδου), έναν φίλο-έκπληξη και την Λιλίκα (Νατάσα Ασίκη), που θα έρθει από τη Νορβηγία.

Η Κατερίνα Στανίση, ο Χρήστος Χολίδης, καθώς και ο Νίκος και ο Γιώργος Στρατάκης από την Κρήτη με τους μουσικούς τους και το χορευτικό συγκρότημα του Κώστα Κυριακάκη, θα μας κρατήσουν συντροφιά σε ένα επεισόδιο με χιούμορ και ανατροπές, που θα μείνει αξέχαστο»! 

Έτσι λοιπόν όσοι το βράδυ της παραμονής συντονιστούν στη συχνότητα του ALPHA είναι σίγουρο ότι θα υποδεχτούν ευχάριστα την καινούργια χρονιά παρέα με την υπέροχη τηλεοπτική «Μουρμούρα»!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις