Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο τελικός της… παρηγοριάς! Βραζιλία – Ολλανδία (23:00)

Ο τελικός της… παρηγοριάς! Βραζιλία – Ολλανδία (23:00)

Ένας αγώνας που δεν ήθελε να δώσει κανείς. Ένα παιχνίδι που όποιο και να είναι το σκορ δεν επουλώνει τις πληγές από τον αποκλεισμό στα ημιτελικά. Βραζιλία και Ολλανδία, ωστόσο, θα προσπαθήσουν να κλείσουν με μία γλυκιά γεύση το Μουντιάλ και να κατακτήσουν την τρίτη θέση.

Λίγες μέρες μετά την ντροπιαστική ήττα από την Γερμανία η Βραζιλία κοντράρεται με την Ολλανδία στον μικρό τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Το ενδιαφέρον στρέφεται κυρίως στο στρατόπεδο της σελεσάο κυρίως για το πως θα αντιδράσουν παίκτες και κόσμος στο πρώτο παιχνίδι της μετά – 7αρας εποχή.

Στην αντίπερα όχθη εξίσουν απογοητευμένοι είναι και οι Ολλανδοί που σε ακόμα ένα τουρνούα έφτασαν μακριά αλλά ξανά κάτι τους έλειπε. Η ήττα στα πέναλτι από την Αργεντινή τους αφήνει το περιθώριο να κυνηγήσουν μόνο την τρίτη θέση.

 Οι πιθανές συνθέσεις των ομάδων:

Βραζιλία (Σκολάρι): Σέζαρ, Άλβες, Λουίς, Σίλβα, Μαρσέλο, Φερναντίνιο, Γκουστάβο, Μπερνάρ, Όσκαρ, Χουλκ, Φρεντ (Ζο).

Ολλανδία (Φαν Χάαλ): Σίλεσεν, Ντε Φράι, Φλάαρ, Μάρτινς Ίντι, Κάουτ, Βαϊνάλντουμ, Μπλιντ, Ντε Γιονγκ, Σνάιντερ, Ρόμπεν, Φαν Πέρσι.

Την εξέλιξη του αγώνα και όλα όσα συμβαίνουν στη Μπραζίλια θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε LIVE από το NewsIt.

Vamos Argentina! Στον τελικό μετά από 24 χρόνια κόντρα στην Γερμανία


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε