Αγορές

Χρηματιστήριο Αθηνών: Ανοδικό κλείσιμο για τον Γενικό Δείκτη

Ο Γενικός Δείκτης έκλεισε στις 2.034,46 μονάδες καταγράφοντας κέρδη 0,13%

Με ανοδικές τάσεις έκλεισαν οι τιμές των μετοχών στη σημερινή (29.9.2025) συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Συγκεκριμένα, ο Γενικός Δείκτης στο ελληνικό χρηματιστήριο έκλεισε στις 2.034,46 μονάδες καταγράφοντας κέρδη 0,13%. Η αξία συναλλαγών υπερέβη τα 164 εκατ. ευρώ επί 25,72 εκατ. μετοχών που άλλαξαν χέρια.

Συνολικά κινήθηκαν 129 μετοχικοί τίτλοι εκ των οποίων οι 41 ανοδικά και οι 63 πτωτικά ενώ 25 δεν παρουσίασαν μεταβολή έναντι του προηγουμένου κλεισίματός τους.

Ο δείκτης FTSE της υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε κέρδη 0,13% και ο FTSEM της μεσαίας κεφαλαιοποιήσεως έκλεισε με άνοδο 0,54%.

Εκ των επιμέρους μετοχών τα υψηλότερα κέρδη σημείωσε ο τίτλος της Κέκρωψ με άνοδο 5,29%, ενώ ακολούθησε της Κρι-Κρι με 4,08% και τηες Μεβάκο με 3,79%.

Στον αντίποδα την σημαντικότερη υποχώρηση τιμής κατέγραψε ο τίτλος της Τρία Αλφα με -17,61%, το προνόμιο της Λεβεντέρης με -9,63% και της Βογιατζόγλου με -6,11%.

Το συναλλακτικό ενδιαφέρον επικεντρώθηκε για ακόμη μία συνεδρίαση στον τραπεζικό τομέα, τόσο από πλευράς αξίας όσο κα όγκου συναλλαγών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αγορές
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αγορές: Περισσότερα άρθρα
Σε ιστορικά υψηλά ο χρυσός ξεπερνώντας τα 3.800 δολάρια – Τα αποθέματα των ΗΠΑ αγγίζουν το 1 τρισ. δολάρια
Οι τιμές του χρυσού εκτοξευτηκαν ενόψει ενός επικείμενου πιθανού κλεισίματος της κυβέρνησης των ΗΠΑ που συγκλόνισε τις αγορές και οδήγησε το δολάριο χαμηλότερα
Φύλλα χρυσού