Οικονομία

“Δεν σας βοηθάμε για το καλό σας”

“Στύλωσε” ξανά τα πόδια ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών παρά τις πιέσεις πολλών Ευρωπαίων υπουργών και του προέδρου της Κομισιόν

για άρση των αντιρρήσεων της Γερμανίας για τα μέτρα στήριξης της Ελλάδας.
Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό ο Γκουίντο Βεστερβέλε δήλωσε πως “το θέμα είναι εάν χρειάζονται τώρα χρήματα-και δεν χρειάζονται” τονίζοντας πως η Ελλάδα για να βγει από τη δύσκολη θέση πρέπει να κάνει μεταρρυθμίσεις.
Την ώρα που η Καγκελάριος της Γερμανίας έχει τονίσει πως τα μέτρα που πήρε η Ελλάδα είναι τα σωστά ο υπουργός των Εξωτερικών ζητάει κι άλλα μέτρα προσφέροντας μονάχα… στήριξη στα λόγια.
Για άλλου είδους στήριξη, ούτε λόγος για τον κ. Βεστερβέλε που όπως δήλωσε ανησυχεί πως η παροχή βοήθειας απλά θα αποδυνάμωνε την αποφασιστικότητα της Ελλάδας για υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων.
Με λίγα λόγια δεν θέλει να μας βοηθήσει η Γερμανία για να μην βγούμε από τον… σωστό δρόμο, το κάνει για το καλό μας.
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα
Grid Telecom και 4iG υπόγραψαν μνημόνιο συνεργασίας για την ενίσχυση της ψηφιακής συνδεσιμότητας στα Βαλκάνια
Το MoU στοχεύει στη στρατηγική συνεργασία μεταξύ της Grid Telecom και της 4iG IDI, επιβεβαιώνοντας την πρόθεσή τους να συνεχίσουν τις συζητήσεις τους, με την αξιοποίηση περαιτέρω συνεργειών
Grid Telecom και 4iG υπόγραψαν μνημόνιο συνεργασίας για την ενίσχυση της ψηφιακής συνδεσιμότητας στα Βαλκάνια