Οικονομία

Φορολογικές δηλώσεις 2015: Ποιοί θα πληρώσουν πρόστιμο για εκπρόθεσμη υποβολή

Την Παρασκευή λήγει ουσιαστικά η προθεσμία για υποβολή φορολογικών δηλώσεων. Διαβάστε ποιά και πόσα είναι τα πρόστιμα και οι προσαυξήσεις στους φόρους.

Τυπικά χθες έληξε η προθεσμία υποβολής φορολογικών δηλώσεων όμως σύμφωνα με υπολογισμούς μένουν να υποβληθούν περίπου 100.000 δηλώσεις.
Δεύτερη αλλά τελευταία ευκαιρία υποβολής δήλωσης είναι μέχρι την Παρασκευή.
Όσοι λοιπόν την υποβάλλουν θα γλιτώσουν το πρόστιμο των 100 ευρώ, είτε έχουν μηδενικό, είτε πιστωτικό (δηλαδή επιστροφή) είτε χρεωστικό εκκαθαριστικό.

Όσοι όμως έχουν χρεωστικό εκκαθαριστικό μπορεί να γλιτώνουν το πρόστιμο αλλά θα τιμωρηθούν με προσαύξηση της τάξης του 0,7% στον φόρο που τους αναλογεί.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα
Συνεχίζονται οι διασταυρωτικοί έλεγχοι οχημάτων – Νέα ειδοποιητήρια για ασφάλιση και τέλη κυκλοφορίας
Κοινό Δελτίο Τύπου των Υπουργείων Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Υποδομών και Μεταφορών και Προστασίας του Πολίτη και της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ)
Οχήματα