Οικονομία

Η Μαρινόπουλος εξαγόρασε την Cretan Retail Management Παντοπωλεία Κρήτης

Η Μαρινόπουλος αποκτά το 51% των μετοχών της εταιρείας «CRETAN RETAIL MANAGEMENT ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε.» και αναλαμβάνει τη διοίκηση της εταιρείας.


Η Μαρινόπουλος Α.Ε., η μεγαλύτερη αλυσίδα λιανεμπορίου στη χώρα, συνεχίζει να αναπτύσσεται στρατηγικά και να διαμορφώνει την επόμενη μέρα του κλάδου.  Η εταιρεία είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει άλλη μία σημαντική συμφωνία εντός του 2014.

Η συμφωνία αφορά στην εξαγορά του 51% της «CRETAN RETAIL MANAGEMENT ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΑ ΚΡΗΤΗ Α.Ε.», η οποία δραστηριοποιείται σε ολόκληρη την Κρήτη. Η εταιρεία αφενός προμηθεύει σούπερ μάρκετ, αφετέρου έχει συνεργαζόμενα σούπερ μάρκετ με την επωνυμία «CRM Αριάδνη».

Με τη νέα συμφωνία εξαγοράς, το δίκτυο της Μαρινόπουλος Α.Ε. ενισχύει περαιτέρω το μέγεθος του ως το μεγαλύτερο σε έκταση δίκτυο λιανικής στη χώρα, αλλά και την παρουσία του  στην Κρήτη και ειδικότερα στην περιοχή του Ηρακλείου, όπου η «CRETAN RETAIL MANAGEMENT ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε.» κατέχει αξιόλογα  μερίδια αγοράς.

Σημειώνεται ότι, η ολοκλήρωση της συμφωνίας εξαγοράς τελεί υπό την έγκριση της Επιτροπής Ανταγωνισμού.
Της συμφωνίας εξαγοράς της «CRETAN RETAIL MANAGEMENT ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε.», έχουν προηγηθεί συμφωνίες:

  • Δικαιόχρησης με την Αρβανιτίδης για την ένταξη στο δίκτυο franchise της εταιρείας, 149 καταστημάτων
  • Δικαιόχρησης με την Elite – Αριάδνη για την ένταξη στο δίκτυο franchise της εταιρείας, 7 σούπερ μάρκετ
  • Με τις αλυσίδες σούπερ μάρκετ ΜΑΡΚΕΤΑ και Παλαμάρης για την εξαγορά 8 καταστημάτων
  • Με την αλυσίδα Τοξότης, για τη συμφωνία συνεργασίας για 2 καταστήματα στη Σάμο
  • Με την αλυσίδα ΚΡΟΝΟΣ για την ένταξη 18 νέων σημείων πώλησης υπό την επωνυμία της Carrefour
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα
Πρόστιμα για 8,3 χιλιάδες εικονικά τιμολόγια αξίας 138 εκατ. ευρώ από την ΑΑΔΕ στο α’ 5μηνο του 2025
Ο ειδικός αλγόριθμος της ΑΑΔΕ, που καταγράφει τις κινήσεις των επιχειρήσεων, σε συνδυασμό με τα στοιχεία από το myDATA και την ποιοτική ανάλυση από τους ελεγκτές, οδήγησε στον εντοπισμό σημαντικών υποθέσεων εικονικών τιμολογίων
Close up of young female electronic bank client using calculator in paperwork with accounts bills before providing payment online by laptop. Woman hands at work table with papers accounting sum to pay