Οικονομία

Κάμψη στους εμπορικούς όγκους τον Απρίλιο

Μείωση 5,8% σε ετήσια βάση παρουσίασε τον Απρίλιο ο ...

Δείκτης Όγκου στο Λιανικό Εμπόριο, μαζί με τα καύσιμα. έναντι μείωσης 15,0% που είχε καταγραφεί στην αντίστοιχη σύγκριση του έτους 2009 προς το 2008.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛ.ΣΤΑΤ.), ο Δείκτης Όγκου, χωρίς τα καύσιμα (όπως δημοσιευόταν μέχρι το Δεκέμβριο 2008), μειώθηκε κατά 5,6% σε σχέση με τον Απρίλιο του 2009, έναντι μείωσης 12,3% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση του έτους 2009 προς το 2008.

Ο Δείκτης Κύκλου Εργασιών, με τα καύσιμα, μειώθηκε κατά 0,4% σε ετήσια βάση, έναντι μείωσης 14,2%, που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση του έτους 2009 προς το 2008.

Ο Δείκτης Κύκλου Εργασιών, χωρίς τα καύσιμα (όπως δημοσιευόταν μέχρι το Δεκέμβριο 2008), κατά το μήνα Απρίλιο 2010, σε σύγκριση με το δείκτη του Απριλίου 2009, σημείωσε μείωση 4,1%, έναντι μείωσης 9,8% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση του έτους 2009 προς το 2008.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα
Θεοδωρικάκος: «Με θεσμικές παρεμβάσεις ενισχύουμε τη διαφάνεια»
Τα 1.400 επενδυτικά σχέδια παλιότερων αναπτυξιακών νόμων με νομοθετική ρύθμιση του υπουργείου Ανάπτυξης απεντάσσονται «ώστε να τρέξουν γρήγορα οι διαδικασίες επιστροφής εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ στα ταμεία του ελληνικού δημοσίου»
Ο Τάκης Θεοδωρικάκος 1