Οικονομία

Κέρδη για το Χρηματιστήριο

Με άνοδο έκλεισε η χρηματιστηριακή αγορά στη σημερινή συνεδρίαση του Χ.Α με μοχλό το επιλεκτικό ενδιαφέρον για τραπεζικές μετοχές.

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 2.058,41 μονάδες σημειώνοντας άνοδο σε ποσοστό 0,73%. Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 147,627 εκατ. ευρώ. Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε άνοδο σε ποσοστό 0,78%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύθηκε σε ποσοστό 0,74% και ο δείκτης της μικρής κεφαλαιοποίησης σημείωσε οριακή πτώση 0,02 %.

Από τους επιμέρους δείκτες τη μεγαλύτερη άνοδο κατέγραψαν οι δείκτες των Τροφίμων +2,74% και των Τραπεζών +1,67%. Αντιθέτως τις μεγαλύτερες απώλειες παρουσίασαν οι δείκτες των Υπηρεσιών Κοινής Ωφέλειας -2,39% και του Εμπορίου -1,22%.

92 μετοχές κινήθηκαν ανοδικά, 81 πτωτικά και 61 παρέμειναν σταθερές.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα
Παπαθανάσης: Αυτοπαραγωγή ενέργειας με φωτοβολταϊκά στο Βόιο Κοζάνης – Δίκαιη αναπτυξιακή μετάβαση με προϋπολογισμό 7,95 εκατ. ευρώ
Η παραγόμενη ενέργεια από τα φωτοβολταϊκά θα διατεθεί αποκλειστικά για τη λειτουργία υποδομών που δεν χρησιμοποιούνται για οικονομικές δραστηριότητες
Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Νίκος Παπαθανάσης 2