Επιχειρήσεις

Real Estate: «Πράσινο φως» για το νέο στούντιο του ΑΝΤΕΝΝΑ στην Κηφισιά

Τους περιβαλλοντικούς όρους για την κατασκευή πενταόροφου κτιρίου στην περιοχή Καλυφτάκη της Κηφισιάς, όπου θα στεγαστούν τα νέα γραφεία και το στούντιο του ΑΝΤΕΝΝΑ, ενέκρινε η Γενική Διεύθυνση Χωροταξικής και Περιβαλλοντικής Πολιτικής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής.

Το κτίριο του ΑΝΤ1 θα κατασκευαστεί σε οικόπεδο 10 στρεμμάτων, το οποίο βρίσκεται στην Κηφισιά, ανάμεσα στον παράδρομο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας (15ο χιλιόμετρο), τη Λεωφόρο Κύμης και την οδό Σενέκα.

Το στούντιο παραγωγής τηλεοπτικών προγραμμάτων θα καταλαμβάνει έκταση περί τα 1.271 τ.μ., ενώ το κτίριο θα διαθέτει επίσης ραδιοφωνικά στούντιο, χώρους παρουσιάσεων και συναντήσεων, αμφιθέατρο, γραφειακούς και χώρους συναντήσεων, reception, δύο υπόγειους ορόφους στάθμευσης κ.λπ.

Στο νέο κτίριο, θα μεταφερθούν επίσης, κεραίες μετάδοσης ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών προγραμμάτων που αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο κτίριο που λειτουργεί ο Αντέννα στο Μαρούσι.  Οι κεραίες αυτές έχουν λάβει άδεια από την Ελληνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) και όλες οι άδειες βρίσκονται σε ισχύ.

Όσον αφορά τον περιβάλλοντα χώρο του κτιρίου, προβλέπεται η ανάπτυξη ενός κήπου με σκληρά και μαλακά δάπεδα, που θα φιλοξενεί 90 φυτά, καθώς και ζώνες στάθμευσης για τα οχήματα επισκεπτών.

Να σημειωθεί, ότι την ευθύνη του έργου «Αναθεώρηση της υπ΄αριθ. 2/2012 Οικοδομικής Άδειας Ανέγερσης Πενταώροφου Κτιρίου Γραφείων και Στούντιο Παραγωγής Τηλεοπτικών και Ραδιοφωνικών Προγραμμάτων με Δύο Υπόγεια, με Τροποποίηση Μελετών, Αλλαγή Όψεων και Φέροντος Οργανισμού στο 15 χλμ Αθηνών-Λαμίας σε περιοχή του Βιομηχανικού Πάρκου στη θέση Καλυφτάκη του Δήμου Κηφισιάς», έχει η εταιρεία Τηλεοπτικά Κτήρια ΑΒΕΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Επιχειρήσεις
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Επιχειρήσεις: Περισσότερα άρθρα
EY Ελλάδος και DefencEduNet συνεργάζονται για την κάλυψη του χάσματος δεξιοτήτων στον τομέα της άμυνας
Το δίκτυο DefencEduNet θα συνδράμει στην ευθυγράμμιση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων των ελληνικών πανεπιστημίων με τις ανάγκες της αμυντικής βιομηχανίας και θα ενισχύσει κοινά projects έρευνας και ανάπτυξης
Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του DefencEduNet, Αναστάσιος Ροζολής και ο Διευθύνων Σύμβουλος της EY Ελλάδος, Γιώργος Παπαδημητρίου