Επιχειρήσεις

Ποια είναι η εταιρεία Λάβδας την οποία εξαγόρασε η ΙΟΝ – Oι κατηγορίες καραμέλας και τα brands

Μεγάλο deal στον ευρύτερο χώρο της βιομηχανίας των τροφίμων ανακοινώθηκε σήμερα (11.06.24), καθώς η διάσημη σοκολατοβιομηχανία ΙΟΝ εξαγόρασε το 75% των μετοχών της εταιρείας παραγωγής καραμέλας «Λάβδας».

Σύμφωνα με το προφίλ της ιστοσελίδας της βιομηχανίας «Λάβδας», η εν λόγω εταιρεία ιδρύθηκε το 1953 και παράγει καραμέλες.

Συγκεκριμένα, παράγει τρεις μεγάλες κατηγορίες καραμελών:

  1. Καραμέλες toffees και κλασικές
  2. Καραμέλες χωρίς ζάχαρη και βιολογικές
  3. Ζελεδάκια

Τα brands της εταιρείας «Λάβδας» είναι τα ακόλουθα:

  • Gum on!
  • Jelly Pops
  • Mez
  • Toffees Φρούτων
  • Piccolo
  • Eclair
  • Pic Nic
  • Pop
  • Crystals
  • Καραμέλες Zero 0% Ζάχαρη
  • O’ley
  • Bioherbs

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Επιχειρήσεις
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Επιχειρήσεις: Περισσότερα άρθρα
Τελετή παράδοσης-παραλαβής τεχνολογικού εξοπλισμού δωρεά του Kaizen Foundation – Γ. Κεφαλογιάννης: «Επενδύουμε στην πρόληψη, την τεχνολογία και την πρώιμη ανίχνευση»
Πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2025, παρουσία του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη...
Ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγος Θεόδωρος Βάγιας,ο Πρόεδρος του Kaizen Foundation, Πάνος Κωνσταντόπουλος, ο Yπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Γιάννης Κεφαλογιάννης, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Παπαευσταθίου και ο Υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγος Γεώργιος Μαρκουλάκης.
Λαζαρίδου: Η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ ηγείται του μετασχηματισμού των υποδομών της χώρας μας
Ο Όμιλος έχει εξασφαλίσει ορισμένες από τις πιο εμβληματικές υποδομές της χώρας με μακροπρόθεσμο χρονικό ορίζοντα, όπως η Αττική Οδός, η Εγνατία Οδός και ο Βόρειος Οδικός Άξονας Κρήτης (ΒΟΑΚ)
Η Πηνελόπη Λαζαρίσου
Πιτσιλής (ΑΑΔΕ): Η Αρχή μετασχηματίζεται για να ανταποκρίνεται στο σύγχρονο επενδυτικό περιβάλλον
Η ψηφιοποίηση των υπηρεσιών (όπως η λειτουργία της πλατφόρμας myDATA και άλλων ψηφιακών εργαλείων) απλοποιεί τη φορολογική συμμόρφωση, μειώνει τη γραφειοκρατία και επιταχύνει τις διαδικασίες
Ο Γιώργος Πιτσιλής