Οικονομία

Μπόνους από το υπουργείο Οικονομικών στους “κυνηγούς” του λαθρεμπορίου

Οι "κυνηγοί" των λαθρεμπόρων θα παίρνουν μπόνους. Το συμπέρασμα αυτό προκύπτει από τις δηλώσεις του Αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών κ. Δημήτρη Μάρδα και ανακοίνωσης του υπουργείου Οικονομικών.

Με την ανακοίνωση διευκρινίζεται ότι “στο ενδεχόμενο να λαμβάνουν μπόνους οι εφοριακοί επί των προστίμων που εισπράττονται διευκρινίζεται ότι: Η πρόταση αυτή εκφράστηκε το 2011 στη μελέτη «Νοθεία και λαθρεμπόριο καυσίμων» της ΓΣΕΒΕΕ και του ΠΟΠΕΚ και αφορούσε μόνο τα πρόστιμα επί των λαθραίων καυσίμων και δεν αφορούσε τους εφοριακούς στο σύνολό τους”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα
Θεοδωρικάκος: Η Βόρεια Ελλάδα στο επίκεντρο του νέου παραγωγικού προτύπου, με παραγωγικές επενδύσεις
Στις 31 Ιανουαρίου ανακοινώνονται τα επενδυτικά σχήματα των δύο πρώτων καθεστώτων του Αναπτυξιακού. Δέσμευση για την επιστροφή κονδυλίων από επιδοτήσεις σε επενδυτικά σχέδια που δεν υλοποιήθηκαν
Ο υπουργός Ανάπτυξης, Τάκης Θεοδωρικάκος