Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Ναυτεμπορική: Στις 7 Απριλίου ο διαγωνισμός για τα ακίνητα που βγαινουν στο «σφυρί»

Ναυτεμπορική: Στις 7 Απριλίου ο διαγωνισμός για τα ακίνητα που βγαινουν στο «σφυρί»

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την κατάθεση δεσμευτικών προσφορών για τα ακίνητα της Ναυτεμπορικής, τα οποία βγαίνουν στο «σφυρί», αφότου η εταιρεία τέθηκε υπό ειδική διαχείριση. 

Καταληκτική ημερομηνία αποτελεί η 7η Απριλίου, οπότε οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν τις δεσμευτικές τους προσφορές στα γραφεία της εταιρείας στην Λένορμαν.

Προβλέπονται τρεις πλειοδοτικοί διαγωνισμοί, για την εκποίηση του συνόλου του ενεργητικού της Ναυτεμπορικής – Πάνος Αθανασιάδης και Σία ΑΕ.  

Ο πρώτος διαγωνισμός αφορά τα γραφεία και τα οικόπεδα της εταιρείας, επί της οδού Λένορμαν 205 στον Κολωνό και επί των οδών Δραγούμη και Αγίου Μηνά στη Θεσσαλονίκη, 4 οικόπεδα στα Σεπόλια και γεωτεμάχιο εντός της ΒΙΠΕ – ΒΙΟΠΑ Παιανίας.

Στη δεύτερη ομάδα περιουσιακών στοιχείων που οδεύει προς εκποίηση περιλαμβάνεται  εξοπλισμός και κινητή περιουσία, μεταξύ των οποίων και το πιεστήριο στην Παιανία.

Η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει από την ειδική διαχειρίστρια την ίδια ημέρα, μετά το πέρας της προθεσμίας υποβολής προσφορών και αφού έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος των δικαιολογητικών.

Υπενθυμίζεται, ότι η πρόσκληση για την διενέργεια των πλειοδοτικών διαγωνισμών δημοσιεύθηκε στις 21 Ιανουαρίου 2021, με προοπτική να υποβληθούν οι προσφορές την 4η Μαρτίου 2021, ωστόσο η ιδιοκτησία της επιχείρησης κατέθεσε αίτηση τριτανανοκοπής έναντι της ειδικής διαχείρισης, οδηγώντας σε αναβολή την ημερομηνία διεξαγωγής του διαγωνισμού.   Η ανακοίνωση ότι η διαγωνιστική διαδικασία εκποίησης του συνόλου της περιουσίας της Ναυτεμπορικής συνεχίζεται κανονικά, δημοσιεύθηκε στον Τύπο. 

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις