Οικονομία

Νέα αεροσκάφη και δρομολόγια το 2020 για την Ellinair

Συγκεκριμένα, η Ellinair απέκτησε δύο νέα αεροσκάφη, ενώ εμπλουτίζει το καλοκαιρινό της πρόγραμμα, συνδέοντας τη Θεσσαλονίκη με την πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν, το Μπακού.

Με την προσθήκη αυτή, η λίστα των προορισμών επεκτείνεται ακόμη περισσότερο και περιλαμβάνει, εκτός από την πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν (Μπακού), τη Μόσχα, την Αγία Πετρούπολη και το Βόλγκογκραντ, στη Ρωσία, το Κίεβο, τη Λβιβ, την Οδησσό και το Χάρκοβο στην Ουκρανία, τη Βαρσοβία, το Κατοβίτσε, την Κρακοβία, στην Πολωνία, το Βουκουρέστι και την Κλουζ Ναπόκα στη Ρουμανία, την Τιφλίδα, στη Γεωργία και το Βελιγράδι, στη Σερβία, εξυπηρετώντας τα αεροδρόμια της Θεσσαλονίκης, της Κέρκυρας, του Ηρακλείου και της Αθήνας, με 6 σύγχρονα αεροσκάφη AB320 & AB319, υψηλής τεχνολογίας.

ellinair airplane  mary papakwnstantinou

Πριν από λίγες ημέρες, η εταιρεία παρέλαβε ένα Airbus A320, ενώ τον Απρίλιο θα παραλάβει ακόμη ένα, συμπληρώνοντας έτσι τον στόλο των 6 αεροσκαφών, για το 2020. Όπως αναφέρουν από την αεροπορική εταιρεία, το 2019 εξελίχθηκε σε μια εξαιρετική χρονιά με το ποσοστό πληρότητας να διαμορφώνεται στο 83,4%, τον αριθμό των πτήσεων να ανέρχονται στις 6.555, τις θέσεις να ξεπερνούν το 1 εκατομμύριο διαμορφούμενες σε 1.024.208 και τους διακινηθέντες επιβάτες να φτάνουν στις 854.585.

daliakas mouzenidis  mary papakwnstantinou

Αισιόδοξες παραμένουν οι εκτιμήσεις και για το 2020, με την πληρότητα να προβλέπεται πως θα αυξηθεί περαιτέρω και θα ανέλθει σε ποσοστό 87,2%, σύμφωνα και με τις δηλώσεις του εμπορικού διευθυντή κ. Σταύρου Δαλιάκα. Η Ellinair ιδρύθηκε το 2013, με έδρα τη Θεσσαλονίκη και σήμερα απασχολεί 320 άτομα προσωπικό.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα
Καμπανάκι ΔΝΤ για τις «εύθραυστες» αγορές κρατικών ομολόγων
Τα επίπεδα χρέους είναι απίστευτα υψηλά, αυξάνονται συνεχώς. Ενώ στο παρελθόν, μπορεί να πιστεύατε ότι οι αγορές απλά θα το δεχτούν, αυτό δεν ισχύει πλέον, ακόμη και στις προηγμένες οικονομίες, είπε η Γκοπινάθ
Φωτογραφία: iStock
Ο Γάλλος ΥΠΟΙΚ αποκρούει την κρίση και επιβεβαιώνει τα σχέδια του για τη μείωση του χρέους
Ο Γάλλος ΥΠΟΙΚ, Λομπάρντ μιλώντας στο ετήσιο συνέδριο του επιχειρηματικού λόμπι Medef, δήλωσε ότι είναι βέβαιος ότι θα επιτύχει τον στόχο του φετινού ελλείμματος του προϋπολογισμού, ύψους 5,4% του ΑΕΠ
O Γάλλος ΥΠΟΙΚ, Λομπάρ