Οικονομία

Τι εντόπισαν οι έλεγχοι του ΣΔΟΕ στην επαρχία

 Στο 22,93% διαμορφώθηκε το μέσο ποσοστό παραβατικότητας, όπως προέκυψε από τους στοχευμένους ελέγχους του ΣΔΟΕ σε χειμερινούς και λοιπούς τουριστικούς προορισμούς, συμπεριλαμβανομένων των χιονοδρομικών κέντρων, που πραγματοποίησε, στο πλαίσιο του προγραμματισμού δράσης για την εορταστική περίοδο.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ειδικότερα, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, στις 30 και 31/12/2012, διενεργήθηκαν 218 έλεγχοι σε Αράχωβα, Παρνασό, Δελφούς, Καρπενήσι, Νυμφαίο, Πισοδέρι Φλώρινας, Κοζάνη, Καστοριά, Ελάτη, Περτούλι, Λίμνη Πλαστήρα, Πήλιο, Αγιο Αθανάσιο Καϊμακτσαλάν, Σέλι, Τρία Πέντε Πηγάδια, Λουτρά Πόζαρ, Τζουμέρκα, Ζαγοροχώρια, Μέτσοβο, Βυτίνα, Δημητσάνα, Τρίκαλα Κορινθίας, Ξυλόκαστρο, Καλαμάτα, Ορεινή Αχαϊα και Πάτρα.

Από τους ελέγχους αυτούς, βρέθηκαν συνολικά 50 παραβάτες και διαπιστώθηκαν 92 παραβάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Απίστευτο! Μπλόκο του ΣΔΟΕ σε 29 εκατ. λαθραία τσιγάρα στον Πειραιά

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα
«Παγίδα» της Εφορίας στα εμβάσματα: Φόρος 40% ακόμη και όταν τα χρήματα επιστρέφονται
Τι αποκαλύπτει απόφαση της ΔΕΔ για μεταφορά 51.801 ευρώ μεταξύ φίλων – Γιατί η αυθημερόν επιστροφή δεν έσβησε φόρο 20.720 ευρώ και ποιες τραπεζικές κινήσεις χρειάζονται ισχυρή τεκμηρίωση
Gavel and stack European Union currency on the table.