Οικονομία

Βυθίζεται” ο ελληνικός εμπορικός στόλος

Μόλις 1.909 πλοία αριθμεί πλέον ο ελληνικός εμπορικός στόλος μετά τη νέα μείωση κατά 2,7% που εμφάνισε τον Σεπτέμβριο, σύμφωνα με στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Νέα μείωση 2,7% σημείωσε η δύναμη του ελληνικού εμπορικού στόλου (πλοία 100 κόρων και άνω) τον Σεπτέμβριο εφέτος σε σύγκριση µε την αντίστοιχη δύναμη του Σεπτεμβρίου 2012, έναντι μείωσης 3% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση το 2012 προς το 2011 και αριθμεί 1.909 πλοία.

Σύμφωνα, επίσης, με την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ), η ολική χωρητικότητα του ελληνικού εμπορικού στόλου (πλοία 100 κόρων και άνω) ανήλθε σε 44.241.594 κόρους τον Σεπτέμβριο εφέτος και παρουσίασε αύξηση 0,6% σε σύγκριση µε την αντίστοιχη χωρητικότητα του Σεπτεμβρίου 2012, έναντι αύξησης 1,5% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση το 2012 προς το 2011.

Διαβάστε επίσης:
Σύμβουλοι Μέρκελ: Βαθύ σκοτάδι για την Ελλάδα και το 2014

Χωρίς νέο Μνημόνιο η Ελλάδα θα συντριβεί

Ο ”Ωνάσης” βάζει στο Δημόσιο ταμείο 30 εκατομμύρια ευρώ

Η Ιρλανδία σπάει το γύψο του Μνημονίου, η Ελλάδα;

Τούμπα και πτώση στο Χρηματιστήριο

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα
Τρεις φοροαπαλλαγές αλλάζουν τον χάρτη της επαγγελματικής ασφάλισης – Οι εισφορές, οι αποζημιώσεις και η εξαίρεση για ναυτικούς
Το νέο πλαίσιο ξεκαθαρίζει πότε τα ασφάλιστρα δεν προστίθενται στον μισθό και ποιες πρόσθετες παροχές δεν θεωρούνται φορολογητέο εισόδημα
Men is calculating the cost of the bill. She is pressing the calculator.