Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Άστεγος έδωσε τα μοναδικά του 20 δολάρια σε μια κοπέλα που χάλασε το αμάξι της – Τι έκανε για να τον ευχαριστήσει

Άστεγος έδωσε τα μοναδικά του 20 δολάρια σε μια κοπέλα που χάλασε το αμάξι της – Τι έκανε για να τον ευχαριστήσει

Αυτός ο άστεγος έδωσε τα μοναδικά του 20 δολάρια για να βοηθήσει μια κοπέλα που το είχε ανάγκη. Δείτε τι έκανε εκείνη για να τον ευχαριστήσει!

Ο Johnny είναι άστεγος και όταν είδε μια κοπέλα σε κεντρικό δρόμο της Φιλαδέλφειας, να μένει από βενζίνη, έκανε τα πάντα για να την βοηθήσει. Διαβάστε την συγκινητική ιστορία…

Ο νεαρός άστεγος μόλις είδε την κοπέλα να έχει σταματήσει ξαφνικά στο δρόμο, έσπευσε να δει τι συμβαίνει για να φτιάξει την κατάσταση. Αντιλήφθηκε ότι το αυτοκίνητο είχε μείνει από βενζίνη στη μέση του δρόμου. Αμέσως έκανε τα πάντα για να τη βοηθήσει.

Με τα μοναδικά είκοσι ευρώ που είχε στην τσέπη του, αγόρασε καύσιμα, αφού η ίδια δεν είχε λεφτά πάνω της. Η ζημιά αποκαταστάθηκε και η Kate McClure ήθελε να κάνει κάτι για να τον ευχαριστήσει. Την επόμενη μέρα πέρασε από το ίδιο σημείο και του έδωσε μπουφάν, γάντια και σκουφί για να μη κρυώνει στο δρόμο. Ένιωθε όμως ότι αυτή η πράξη της δεν ήταν αρκετή. Έτσι, ο άνδρας της της έδωσε μια ιδέα.

Μέσω των social media, κάλεσε τον κόσμο να μπει στην ιστοσελίδα GoFundMe και να προσφέρει όσα λεφτά ήθελε στον άστεγο. Συγκεκριμένα, η ίδια δήλωνε ότι στόχος είναι να μαζευτούν 10.000 δολάρια ώστε να μπορεί να σταθεί στα πόδια έστω για λίγο καιρό ο Johnny. Ο στόχος όμως ξεπεράστηκε κατά πολύ…

Ο Johnny, που βρέθηκε σε αυτήν την κατάσταση λόγω χρόνιας χρήσης ναρκωτικών δηλώνει πιο ευτυχισμένος από ποτέ και λογικό! Σήμερα έχει συγκεντρωθεί το απίστευτο ποσό των 315.000 ευρώ! 

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=zGhyVnOZIfY

Πηγή βίντεο: USA TODAY

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις