Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Αυτά είναι τα δέκα κορυφαία φαγητά και ροφήματα της χιλιετίας!

Αυτά είναι τα δέκα κορυφαία φαγητά και ροφήματα της χιλιετίας!

Η μόδα φαίνεται πως δεν «τρέχει» μόνο στα ρούχα και στο στυλ! Δείτε ποιά είναι τα δέκα κορυφαία φαγητά και ροφήματα της χιλιετίας.

Σε μια εποχή όπου η φωτογραφία κυριαρχεί και η εικόνα είναι κάτι που όλο και περισσότερος κόσμος προσέχει, τροφές και ροφήματα που έχουν ιδιαίτερη εμφάνιση και κάνουν καλό στον οργανισμό είναι στην κορυφή της προτίμησης των καταναλωτών.

Cold Brew Coffee. Καφές που δεν χάνει τη φρεσκάδα του ακόμη και μετά από ώρες. Δεν είναι ίδιος με τον κλασικό κρύο καφέ ενώ έχει και λιγότερη καφεΐνη.

Βρώμη με γάλα από… βραδύς. Είναι πολύ συχνό φαινόμενο να μην προλαβαίνει κανείς το πρωί πριν αποχωρήσει από το σπίτι να φτιάξει το πρωινό του, επομένως η λύση με τη βρώμη από την προηγούμενη νύχτα είναι σωτήρια! Απλά τη βάζεις σε ένα μπολ με γάλα και ό,τι συνοδευτικό θέλεις (φρούτα, κομμάτια σοκολάτας κλπ) και το αφήνεις στο ψυγείο. Το πρωί η απόλαυση και η θρέψη σε περιμένει!

Κινόα. Είναι μάλλον ο επίσημος αντικαταστάτης του ρυζιού, ωστόσο δεν περιέχει γλουτένη και έχει πολύ υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη. Σίγουρα πρόκειται για το trend των τελευταίων ετών, ωστόσο είναι τόσο νόστιμο, όσο και θρεπτικό!

Τοστ με αβοκάντο. Μη διστάσεις, καν’ το! Ίσως να μιλάμε και για το φαγητό-σημαία της τρέχουσας εποχής και ο πιο απλός τρόπος για να το φάει κανείς είναι κομμένο σε κομμάτια πάνω σε ψωμί.

Fan-fact? Μιλάμε για το πλέον «πολυχτυπημένο» φαγητό που έχει γίνει hashtag στο Instagram και, καθώς φαίνεται, ήρθε για να μείνει! Δείτε τις υπόλοιπες πέντε trendy τροφές στο παρακάτω βίντεο:

Εσείς, συμφωνείτε;

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις