Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Αυτή η γάτα αξίζει Όσκαρ ερμηνείας

Αυτή η γάτα αξίζει Όσκαρ ερμηνείας

Και το Όσκαρ καλύτερης ερμηνείας πάει φέτος σε αυτήν την ασπρόμαυρη χαριτωμένη γάτα. Μόλις δείτε το βίντεο θα καταλάβετε τον λόγο…

Ποιος Λεονάρντο Ντι Κάπριο που άργησε κιόλας να πάρει το Όσκαρ και ποια Μέριλ Στριπ; Αυτή η γάτα είναι ό,τι καλύτερο είδαμε από άποψη ερμηνείας φέτος!

Η γάτα του παρακάτω βίντεο έγινε γνωστή όχι φυσικά μέσα από την μεγάλη οθόνη. Η ασπρόμαυρη τετράποδη κάνει τον γύρο του διαδικτύου, αφού από τη μικρή οθόνη του κινητού της αφεντικίνας του, έκανε έκτοτε μέσα σε λίγες ώρες θραύση στο Ίντερνετ.

Τι κάνει στο μόλις 26 δευτερολέπτων βίντεο και κατάφερε να γίνει διάσημη σε όλον τον κόσμο; Η ιδιοκτήτριά της σχηματίζει με τα δάχτυλά στο χέρι της ένα όπλο και εκείνη αμέσως εκτινάζεται και κάνει την πεθαμένη! Φαίνεται ότι είναι πολύ καλά εκπαιδευμένη για να καταφέρνει με τόσο στυλ και άνεση να εκτελεί το κόλπο της αφεντικίνας του.

Μπορεί να μην ξέρουμε το όνομά της και τα λοιπά στοιχεία της, όμως μέσα από αυτό το βίντεο σίγουρα έκλεψε τις εντυπώσεις! Δείτε το viral βίντεο της ημέρας:

https://www.youtube.com/watch?v=43t7d_BGxOA

Πηγή βίντεο: Funny Short Videos

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις