Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Έκανε λάθος επιλογές τη λάθος στιγμή – Έτσι πλήρωσε την απάντηση με 1 εκατομμύριο!

Έκανε λάθος επιλογές τη λάθος στιγμή – Έτσι πλήρωσε την απάντηση με 1 εκατομμύριο!

Βιάστηκε στην αρχή του παιχνιδιιού, και με βιαστικές επιλογές “έκαψε” τις βοήθειες που στην πορεία μπορεί να του έδιναν το 1 εκατομμύριο!

Αυτός είναι ο άνθρωπος που έκανε τις λάθος επιλογές, έφτασε στο πηγάδι, αλλά δεν ήπιες νερό. Για την ακρίβεια, δεν έφυγε με άδεια χέρια από το “ΠΟιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος”, καθώς κέρδισε 500.000 λίρες, αλλά σίγουρα θα μπορούσε να φύγει με το εκατομμύριο, αν δεν είχε βιαστεί και δεν είχε “κάψει” όλες τις βοήθειες.

Ο Τζον Ρόμπινσον, δάσκαλος από το Μπέρμιγχαμ, σίγουρα θα έγραφε το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία του γνωστού τηλεπαιχνιδιού στη Βρετανία, καθώς θα γινόταν ο πρώτοςπου θα κέρδιζε τόσα πολλά χρήματα, εάν είχε κρατήσει μία από τις τρεις βοήθειες. Όπως αποδείχθηκε, το «τηλεφώνημα από φίλο» θα του έδινε το εκατομμύριο, καθώς ο φίλος γνώριζε τη σωστυή απάντηση στην ερώτηση: «Ποιός πρώην πρωθυπουργός (της Βρετανίας) δεν έχει υπηρετήσει ποτέ ως υπουργός Εξωτερικών».

Όταν όμως απέτυχε να απαντήσει στην ερώτηση «Ποιός πρώην πρωθυπουργός δεν έχει υπηρετήσει ποτέ ως υπουργός Εξωτερικών», τα έχασε μέσα από τα χέρια του.

Ο Ρόμπινσον κατάφερε με δεξιοτεχνία να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις, εκτός από την τελευταία που θα του έδινε και το εκατομμύριο. Οι πιθανές απαντήσεις από τις οποίες έπρεπε να επιλέξει τη σωστή, ήταν Γουίνστον Τσόρτσιλ, Άντονι Έντεν, Άλεκ Ντάγκλας Χομ και Χάρολντ Μακμίλαν.

Ευτυχώς για εκείνον δεν στοιχημάτισε τις 500.000 λίρες που είχε συγκεντρώσει μέχρι εκείνο το σημείο τπυ παιχνιδιού, γιατί όπως παραδέχτηκε λίγο αργότερα, θα είχε απαντήσει «ο Άντονι Έντεν» και θα είχε χάσει όλα τα λεφτά, αφού η σωστή απάντηση ήταν «ο Γουίνστον Τσόρτσιλ».

Διαβάστε ακόμη:

Ο ελιγμός του οδηγού έσωσε τη ζωή παιδιού – Εικόνες που σοκάρουν
Αυτή η Lamborghini Huracan αξίας 250.000 δολαρίων σε ποιον ανήκει;
Εγκληματικό! «Πετούσε» χωρίς δίπλωμα χειριστή για 20 χρόνια!

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις