Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Έχει για κατοικίδιο ένα γουρούνι που ζυγίζει 300 κιλά!

Έχει για κατοικίδιο ένα γουρούνι που ζυγίζει 300 κιλά!

Ο Steve Jenkins και ο Derek Walter έχουν για κατοικίδιο ζώο ένα γουρούνι! Δείτε πώς κατάφεραν να αγοράσουν μια ολόκληρη φάρμα για το αγαπημένο τους ζώο.

Η Esther the Wonder Pig είναι το πιο διάσημο γουρούνι στο διαδίκτυο! Δεν είναι ζώο φάρμας αλλά κατοικίδιο ζώο ενός ζευγαριού από τον Καναδά.

Το γουρούνι σταρ του Ίντερνετ, έχει λογαριασμό στο Instagram με το όνομα Esther the Wonder Pig, που μετρά πάνω από 400.000 ακόλουθους και χιλιάδες αναρτήσεις από την καθημερινότητά του. Ο Steve Jenkins και ο σύντροφός του, Derek Walter υιοθέτησαν την Esther το 2012 όταν ήταν ακόμα μωρό.

Κανείς δεν περίμενε ότι θα μεγαλώσει τόσο! Σήμερα το διάσημο γουρούνι ζυγίζει 300 ολόκληρα κιλά! Για αυτό, το ζευγάρι αποφάσισε να αγοράσει ένα σπίτι με μεγάλη φάρμα ώστε η Esther να μπορεί να νιώθει άνετα. “Δεν είχαμε λεφτά για να πάρουμε φάρμα και απαγορεύεται εδώ να έχεις γουρούνι για κατοικίδιο ζώο. Έτσι ανεβάζαμε βιντεάκια στο Youtube με την Esther. Η απήχηση ήταν μεγάλη και πριν λίγα χρόνια καταφέραμε να μετακομίσουμε χάρη στις οικονομικές προσφορές του κόσμου!”, δηλώνει το αφεντικό της, ο Steve.

Ο οικόσιτος χοίρος (κοινώς γουρούνι) είναι οικόσιτο θηλαστικό ζώο. Ο χοίρος προσαρμόζεται σε όλες τις συνθήκες, ωστόσο αναπτύσσεται καλύτερα σε ψυχρά κλίματα. Γεννά συνήθως δύο φορές το χρόνο, από 5-20 μικρά κάθε φορά. Οι χοίροι θεωρούνται γενικά σύμβολα ακαθαρσίας, στην πραγματικότητα όμως ο μόνος υπεύθυνος για την ακαθαρσία των γουρουνιών είναι ο ίδιος ο άνθρωπος.

Είναι το τέταρτο πιο έξυπνο ζώο του κόσμου, συγκεκριμένα είναι τόσο έξυπνα όσο ένα παιδί 3 χρονών. Τα γουρούνια βλέπουν όνειρα όταν κοιμούνται και δείχνουν την αγάπη τους με την μύτη τους. Απολαμβάνουν να ακούν μουσική ενώ, οι μαμάδες βγάζουν ήχους στα μωρά τους που ακούγονται σαν νανούρισμα.Έχουν πολύ καλή μνήμη και επικοινωνούν μεταξύ τους όταν βρίσκονται σε κίνδυνο.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: Washington Post

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις