Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Γιατί τα σουτιέν στη δεκαετία του ’40 ήταν τόσο μυτερά

Γιατί τα σουτιέν στη δεκαετία του ’40 ήταν τόσο μυτερά

Το Bullet Bra ήταν το “αιχμηρό σουτιέν” που φορούσαν όλες οι γυναίκες στη δεκαετία του 40. Δείτε τον λόγο που ήταν τόσο μυτερό.

Μυτερό, προκλητικό και vintage. Και το όνομα αυτού… Bullet Bra! Ήταν το “αιχμηρό σουτιέν” που φορούσαν οι γυναίκες στη δεκαετία του 40 και σίγουρα δεν περνούσε απαρατήρητο…

Έγινε δημοφιλές την δεκαετία του ’50 και το φορούσαν όλες οι ηθοποιοί του Χόλιγουντ εκείνης της εποχής. Πολλοί μπορεί να το θυμούνται όταν φόρεσε η Μαντόνα ένα τέτοιο σχέδιο του Ζαν Πωλ Γκοτιέ το 1990 σε συναυλία της.

Ήταν το must αξεσουάρ για τις Μέριλιν Μονρόε, Ελίζαμπεθ Τέιλορ, Ρίτα Χέιγουορθ και Άβα Γκάρντνερ. Το σουτιέν είχε μαξιλαράκια ενίσχυσης στο κέντρο του σουτιέν σε σχήμα κώνου. Ο λόγος που το φορούσαν είναι ότι ανόρθωνε το στήθος τους και έτσι αναδεικνύονταν ακόμη περισσότερο οι καμπύλες τους.

Η vintage εταιρεία What Katie Did, ήταν αυτή που τα είχε επαναφέρει στη μόδα τη δεκαετία του 1990. Ίσως η μόδα του να μην πέρασε ανεπιστρεπτί… Δείτε παλιές φωτογραφίες γυναικών που φορούν τα “αιχμηρά σουτιέν”:

https://www.youtube.com/watch?v=FAH0VuRy3v8

Πηγή βίντεο: Full Entertainment

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις