Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ιταλία: Μπαλαρίνα από την Παλαιστίνη δεν μπορεί να αντισταθεί στις μελωδίες ενός μουσικού του δρόμου

Ιταλία: Μπαλαρίνα από την Παλαιστίνη δεν μπορεί να αντισταθεί στις μελωδίες ενός μουσικού του δρόμου

Μπαλαρίνα από την Παλαιστίνη δεν μπόρεσε να αντισταθεί σε έναν μουσικό σε τουριστικό δρόμο της Ιταλίας. Από θεατής έγινε το ίδιο το θέαμα!

Όταν η νεαρή γυναίκα από την Παλαιστίνη επισκέφτηκε την Ιταλία, δεν περίμενε ότι ένας καλλιτέχνης του δρόμου θα την κάνει από τουρίστρια σε θέση θεατή να γίνει ένα με το θέαμα και στο τέλος να την χειροκροτούν όλοι… Η μπαλαρίνα με την παρότρυνση του μπαμπά της χόρεψε τις μελωδίες του μουσικού με το βιολί σε έναν τουριστικό δρόμο της χώρας.

“Σε παρακαλώ Reema, κάνε το! Πήγαινε να χορέψεις, μη ντρέπεσαι!”, την παροτρύνει ο μπαμπάς της και συμπληρώνει: “Κάνε το για μένα, για τον πατέρα σου!”. Εκείνη τη στιγμή η νεαρή δεν θα μπορούσε να κάνει τίποτα άλλο από το να βγάλει τα σανδάλια της και να αρχίσει να χορεύει συμπληρώνοντας χορευτικά τις υπέροχες μελωδίες του μουσικού του δρόμου.

Η Reema ξεδίπλωσε το ταλέντο της στο μπαλέτο, παρόλο που στην αρχή ντρεπόταν να εκφραστεί. Ο κόσμος την κοίταζε με το στόμα ανοιχτό και θαύμαζε τις χορευτικές της φιγούρες που με τη συνοδεία της μουσικής, το… ντουέτο ενθουσίασε όλους τους παρευρισκόμενους.

“Ό,τι καλύτερο πέτυχα στο Ίντερνετ εδώ και καιρό!”, δηλώνει χρήστης του Youtube κάτω από το βίντεο ενώ άλλος σχολιάζει: “Έκανε ότι θα έκανε ένας καλός πατέρας! Της έδωσε θάρρος να δείξει το ταλέντο της και ο κόσμος την επιβράβευσε με τον καλύτερο τρόπο”.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: Ivan Ruskov

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις