Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Καλλιτέχνιδα ετοιμάζεται να παντρευτεί… ολόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης ονόματι AILex

Καλλιτέχνιδα ετοιμάζεται να παντρευτεί… ολόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης ονόματι AILex
Φωτογραφία: Reuters

Ο πρώτος γάμος ανθρώπου με ολόγραμμα είναι γεγονός! Νύφη, η καλλιτέχνιδα Alicia Framis η οποία ετοιμάζεται το προσεχές καλοκαίρι να τελέσει γάμο με ένα ολόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης (AI), ονόματι AILex.

Η πρωτοποριακή αυτή ένωση εγκαινιάζει μάλλον μια (παράξενη) νέα εποχή στις σχέσεις ανθρώπου-ρομπότ.

Η Alicia Framis, με καταγωγή από Ισπανία και Ολλανδία, αναμένεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον ολογραφικό σύντροφό της, ο οποίος έλαβε εντατική εκπαίδευση από πληροφορίες προηγούμενων ερωτικών συντρόφων της αγαπημένης του.

Η αντισυμβατική τελετή θα πραγματοποιηθεί στο Μουσείο Depot Boijmans Van Beuningen στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, ενώ στους καλεσμένους θα σερβιριστούν “μοριακά φαγητά που μπορούν να απολαύσουν τόσο οι άνθρωποι όσο και οι ανθρωποειδείς οντότητες”, αναφέρεται στο δελτίο τύπου που απέστειλε το γραφείο της Flamis.

Η νύφη σε δηλώσεις της εξηγεί ότι ο γάμος αντιπροσωπεύει μια “νέα γενιά αγάπης”, όπου οι άνθρωποι θα έχουν σχέσεις με ολογράμματα, άβαταρ και ρομπότ.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @hybridcouples

Αν και ο γάμος φαίνεται να είναι μια μορφή performance art, η Framis επιθυμεί να θέτει ενδιαφέροντα ερωτήματα σχετικά με το πώς μοιάζει μια ένωση με έναν ολογραφικό σύντροφο.

“Είναι ενδιαφέρον πώς μπορούμε να βάλουμε υποθήκη για να αγοράσουμε ένα νέο αυτοκίνητο και τώρα μπορούμε να έχουμε υποθήκη για να αγοράσουμε έναν νέο σύντροφο”, τονίζει,

Διερωτήθηκε επίσης αν θα μπορούσε να ανοίξει κοινό λογαριασμό με τον σύντροφό της και τι είδους ασφαλιστική κάλυψη θα χρειάζονταν.

Η Framis ισχυρίζεται ότι θα είναι η πρώτη γυναίκα που θα παντρευτεί ένα ολόγραμμα.

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις