Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Η μυική δυστροφία την κρατά μακριά από το να ανακαλύψει τον κόσμο – Εκείνη όμως τον ζωγραφίζει!

Η μυική δυστροφία την κρατά μακριά από το να ανακαλύψει τον κόσμο – Εκείνη όμως τον ζωγραφίζει!

Διαγνώστηκε με μία σπάνια μορφή μυικής δυστροφίας. Βρίσκει παρηγοριά μέσα από τα πινέλα και τους καμβάδες της.

Η Kate δεν μπορεί να μιλήσει ούτε να περπατήσει εξαιτίας μίας σπάνιας μυικής δυστροφίας. Ανακαλύπτει τον κόσμο της μέσα από τη ζωγραφική.

Το νεαρό κορίτσι προσπαθεί να μην την παίρνει από κάτω και βρίσκει παρηγοριά μέσω της Τέχνης. Για να αναπνεύσει, η μικρή Kate χρειάζεται εξαεριστήρα, όμως εκείνη δηλώνει ότι η ζωγραφική είναι το… οξυγόνο της.

Η αγαπημένη της στιγμή μέσα στη μέρα είναι όταν είναι έτοιμη να ζωγραφίσει τα αγαπημένα της ζώα και γραφικά τοπία. Ξαπλωμένη στο κρεβάτι και έχοντας δίπλα της τον καμβά, τα πινέλα και τα χρώματα, φτιάχνει τον “κόσμο” της όπως ακριβώς τον φαντάζεται… Ένας κόσμος με χαρούμενα χρώματα! 

Οι πίνακές της έχουν εκτεθεί σε πολλές γκαλερί, ενώ όταν δεν ζωγραφίζει, η Kate περνά χρόνο με τους φίλους και… θαυμαστές της ζωγραφικής της.

Ο όρος Μυική Δυστροφία (συντομογραφείται ως MD) αναφέρεται σε μία ομάδα κληρονομούμενων μυοπαθειών οι οποίες αποδυναμώνουν τους μύς που κινούν το ανθρώπινο σώμα. Οι μυϊκές δυστροφίες χαρακτηρίζονται από προοδευτική αδυναμία των σκελετικών μυών, από βλάβες στις μυϊκές πρωτείνες, και από τον θάνατο μυϊκών κυττάρων και ιστού.

Δείτε το βίντεο:

https://www.facebook.com/powerofpositivity/videos/10155384153462371/

Πηγή βίντεο: Power of Positivity

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις